| xXLoveBunnyXx a întrebat:

Buna!
A m niste adidasi care ma jeneaza...si mi-au facut niste bataturi urate....imi puteti spune cum scap de ele? =)
Scuzati categoria =)
Dau fundita =)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Cel mai rapida metoda sa scapi de ele este sa le spargi. Le poti sparge cu un ac sterilizat sau cu o forfecuta dezinfectata. Fa o gaura mica, un pic mai mare decat varful acului, pentru a putea scoate tot lichidul de sub piele prin ea. De asemenea, ai grija sa nu cureti in totalitate pielea de deasupra. Apasa pe rana pana iese tot lichidul de dedesubt si pune pudra peste partea deschisa, cea de unde a iesit lichidul. Incearca sa pastrezi rana uscata iar cand porti incaltaminte fie iti iei alta pereche de pantofi, fie iti pui un plasture si niste sosete pe sub iei.
Scuze daca am fost cam grafica, dar am o istorie destul de lunga cu bataturile, pentru mine asta a fost cea mai rapida metoda si cea mai putin dureroasa. Ti se vor vindeca in doua, trei zile. Continua sa pui plasturi pe ele, pana cand se vindeca complet, adica pana in momentul in care pielea uscata de deasupra ranii va cadea si un pic dupa, pana se reface pielea de dedesubt.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Razvan892 a răspuns:

Pai cum sa scapi de ele?laughing Le lasi sa treaca de la sine...

| alexandrungureanu a răspuns:

In primul rand sa nu ii mai porti

| AnaMariaAurelia a răspuns:

Daca re referi la partea din spate a piciorului, mi se intampla si mie la unele perechi de adidasi. Ca sa scapi mai repede de ele poti folosi o crema recomandata de un/o farmacista/farmacist cred ca e buna si crema de galbenele. Eu cand faceam astfel de rani purtam o vreme leucoplast pana se mai lasau adidasi si pana se obisnuia piciorul. Dupa asta ar trebui sa nu mai ai probleme. Sper ca te-am ajutat. Funda?