anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema am 13 ani si am 63 de kilograme. as vrea sa mai slabesc vreo 15 kg in 1 luna cam asa toti ma terorizeaza ca sunt prea grasa dar nu stiu cum sa slabesc pe net nu gasesc nimic eficient ajutati-ma va rog as vrea o dieta nu prea grea si as mai vrea si niste alimente pe care sa nu le mai consum O ZI BUNA

Răspuns Câştigător
| vibeantonio a răspuns:

Buna big grin Eu am 12 ani am avut 55 si de 2 saptamani am slabit 5 kg.
Am mancat de dimineata mult chiar daca nu mi-a fost foame m-am fortat putin am mancat asa ( nu te gandii la cine stie ce chestie), am mancat la pranz la scoala un sandwich asa pe la 2 jumate 3 si apoi la 6 cand veneam de la scoala mai mancam putin, o ciorba, o ceva acolo dar nu cartofi prajiti cu jnitele si cu maioneza cu toate nebuniile asta dimineata. si dupa 6 nu mai mananci nimic singurul lucru decat cate 2 biscuiti de aia Belvita Start daca chiar tie foame sau un mar pe la 7 jumate in rest nimic... Iti garantez ca slabesti imediat (prima oara o sa slabesti mai greu in kg dar o sa observi ca o sa ti se mai micsoreze burta apoi o sa dai si din kg. Bafta (scuze daca am scris prost gramatical am scris repede )

12 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Nu crezi ca ar fi mai bine daca ne-ai indica si inaltimea? ca sa iti spunem mai clar ce sa faciwinking Comenteaza-mi raspunsul daca vrei sa-mi ziciwinking

| TootydeCool a răspuns:

Buna draga Nadia, ai putea incerca urmatoarea dieta:
1. Dimineata:
o felie de paine (cu gem) incearca sa fie prajita+ o cana de ceai
intre mese inceraca sa mananci si o fructa

`!` Trebuie sa faci foarte mult sport!
Incearca ca in fiecare dimineata la prima ora sa alergi cel putin 1km

La pranz :
poti manca o supa+ 1-2 felii de panie
iar baga un supliment o fructa
`!` Consuma cat mai multe lichide!
Seara:
Pana in ora 19:00 incerca sa manaci o cana de iaurt (fara paine)

Ai griza trebuie sa bei cat mai mult lapte in loc de apa dar ca fie lapte de casa!
Incearca sa mananci oua fierte ai putea pune dimineata meniul (sa fie tari).
Cat mai multa bronza si cascaval de casa sa spun asa

Nu consuma urmatoarele lucruri:

incearca sa eviti prajelile (nu ai voie deloc)
incearca sa nu consumi dulciuri de loc mai ales ciocolata si cipsuri
nu bea suc decat facut de casa (adica storci tu fructele)
nu manca deloc salamuri contine grasimi

OBLIGATORIU:
Consuma cat mai multe lichide
Fa cat mai mult sport
Elimina gazele
Fa exercitii de gimnastica(daca ai posibilitatea du-te la sala)
daca nu este de ajuns gimnastica

Poi cam ata este ai grija!
Succes si multa sanatate!@!
{... Funda...}

| andreeadragutza22 a răspuns:

Eu am tinut o dietahappy si a functionat stii cum? nu am mancat multi adica dimineata bea doar cafea cu paine prajita sau ceai. la amiaza 2 oua tari cu salata multa... si seara friptura slaba adica n ude porc sau etc. de pui sau de vitel! si tot asa sa mananci numai ca la amiza poti sa pui doar 1 ochi si cu partofi! seara poti sa pui peste dimineata unsandvis dar nu cu prostii! eu am tinuto si in 2 saptamani am slabit 7 kg happy tine-o dar trebuie sa tye abtii de la dulciuri si alte cacaturi sau suc cu acid nu sunt bune

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

Hey!
Intr-o luna 15 kg?:O E periculos mai! Plus de asta straight face o scadere in greutate atat de brusca aduce cu ea si vergeturi x_x.
Incearca sa nu mai mananci chipsuri, cartofi prajiti [fast food].
Mananca multe fructe, legume!
Si sport!
Fa 200 de abdomene pe zi happy.

| Cristy990 a răspuns:

Slabesti rapid numai prin foame si sport.

| nesuferit a răspuns (pentru Cristy990):

Ce prost esti, prin foame nu slabesti, pierzi masa musculara
Prin sport da, in special alergat.
Cand vine vorba de slabit 30 min dimineata si 30 min seara, plus ca ajuta la tonifierea muschilor
Si in plus trebuie sa ai o alimentatie sanatoase : fara fastfood, pizza, shaorme samd, nu prajeli, si fara mese tarzii

Dami pm daca vrei sa te ajut cu vreun program de antrenament smug

| Cristy990 a răspuns (pentru nesuferit):

Esti maica-mea si nu stiam eu? Sau tata ca sa stii cat de prost sunt? M-ai educat tu? Fata vrea sa slabeasca si ca sa slabesti trebuie sa o iei mai usor cu mancarea si sa faci sport.Dar tu ai fost mai ocupat sa ma faci prost decat sa citestei cu atentie intrebarea fetei.

| nesuferit a răspuns (pentru Cristy990):

Una e sa o iei mai usor cu mancarea si alta e foame, sportivu buca

| Muzză a răspuns:

Pentru a slabi in zona abdomenului, fa urmatoarele exercitii:

Pentru partea superioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.

Pentru partea inferioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.

Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poti mari,daca consideri ca este cazul.

Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari seminte, nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii). Fiind vara,axeaza-te in special pe fructe(in special pepene rosu,perfect pe timp de vara),legume,salate,supe,ciorbe si lactate(branza, iaurt si lapte, mai exact). Succes.
daca ai masa adipoasa in zona abdomenului, nu o vei da jos prin abdomene. Ele doar sculpteaza muschii, nici de-cum nu te vor slabi. Trebuie sa fi constienta ca orice schimbare a corpului va avea repercursiuni, de ex. falduri de piele pe corp, vergeturi etc. Toate aceste probleme pot fi evitate, prin lucrarea corecta, alaturi de o alimentatie sanatoasa si rabdare. Daca vrei sa slabesti de pe azi pe maine, nu vei face absolut nimic.
Ai nevoie de o dieta echilibrata, insa slaba, lipsita aproape in totalitate de grasimi, junk food si bauturi carbogazoase. Legume multe, ceva carne slaba si ceva fructe te vor ajuta mult. Nu trebuie sa ti vreun regim special sa mananci rosii dimineata si merge seara etc. Trebuie sa ai mese dese, dar slab cantitativ. Poti sa ai sase mese pe zi si cand spun asta nu ma refer la un mar = o masa. O masa poate sa insemne o portie, chiar doua de mancare. Legume fierte, proaspete, carne slaba la gratar (pui, peste etc.), o banana, o portocala, insa fara exces de fructe.

Sportul aerob, e cel mai bun pentru slabit. Simplul fapt ca lucrezi mult din picioare te va ajuta sa elimini excesul. Abdomenele sunt bune in masura, in care nu le repeti la nesfarsit zilnic.

Mult succes:*!

| ady46 a răspuns:

Uita-te pe toate situri pe care le stii si poate ca vei gasi ceva.

| mada1414 a răspuns:

Eu zic in primul rand sa faci sport cum ar fi alergare, multe abdomene si genuflexiuni si flotari daca poti sau orice altceva si sa renunti la cipsuri fastfood sau chestii din astea...aa si la bauturi acidulate in special cola... sper ca-ti va fi de folos sfatul meu.

| cosmingolf a răspuns:

Eu iti zic sa te apuci de sport si sa nu mai mananci de la fast food, iar cand alergi daca se poate sai o bluza de fas ca sa transpiri in ea iti zic eu ca merge.