| Xxjdjdjdndndnfnffnfnd a întrebat:

Bună! M-am apucat de curând de sala fiindcă sunt foarte slaba, as vrea sa ma ajutați cu o proteina sau gainer care m-ar ajuta pentru a câștiga mai repede în greutate...sau ce părere aveți de produsele de la herbalife?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Herbalife din care imi aduc aminte sunt un fel de escroci si aplica metode de tip MLM (Multi Level Marketing) privind vanzarea lor de produse!
eu as sta departe de ei!

acolo unde faci sala ai si antrenori, instructori, chiar daca nu faci tu cu antrenor sunt sigur ca unul dintre ei iti poate spune ce a testat el sau ce au luat cei pe care ii antreneaza el! acesti antrenori au si cursuri de nutritie etc nu sunt unii luati de pe strada sau care au facut sala in puscarie!

in principiu orice supliment care este un mix intre proteina+carbohidrati te va ajuta sa iei in greutate! la fel ai nevoie si de un complex de muti-vitamine pe care le gasesti la orice farmacie.
apoi trebuie sa fii in surplus caloric! cei care slabesc folosesc principiul calorii putine, tu aplici inversul consumi calorii multe, dar atentie din ce surse!

dar sa iti dau nume de branduri referitor la suplimentele proteice, cand sunt 10k de produse, nu pot!

| sierra1 a răspuns:

~ sa ma ajutați cu o proteina sau gainer care~

doar când spui "proteina" sau "gainer" ințeleg că ești mai in temă decât 99, 99% din cei de pe site. Asta dacă chiar știi ce inseamnă cele 2.

Așa că mai bine spune-ne tu

| StoicAnalysis a răspuns:

Tine-te de sala in continuare. Metabolismul va accelera si inconstient vei consuma mai multa hrana. Insa depinde de tine ce fel de hrana alegi sa consumi.

| Lupică27 a răspuns:

Https://www.advancednutrition.ro/......ainer.html
Tine minte sa ai 3 mese si doua gustari si sa iei asa cum scrie pe ambalaj da?