| SkandallKamataru a întrebat:

E adevarat ca datul cu sapa si munca la câmp e mai buna decat sala? Taranii aia cum sunt asa muschiulosi, sau aia care lucreaza in constructii?

Răspuns Câştigător
| MySwagIsTooDifferentMyBitchIsTooBad a răspuns:

Tu intrebi de sala intr-o tara in care mai mult de jumatate din adulti sunt supraponderali si multi oameni nu au notiuni elementare in ceea ce priveste sanatatea si au impresia ca sala e un moft. La ce raspunsuri sa te si astepti, astia isi baga copium in vene ca sunt umflati a dracu si le e ciuda.

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nice trolling happy

| dullcat a răspuns:

Cum exact este mai bine? La sala te duci tu din propria initiativa si dorinta de a-ti face un fizic pe placul tau, poti oricand sa te opresti, sa iti reevaluezi totul si asa mai departe, pe cand oamenii aia nu au alta alternativa decat sa munceasca pana la epuizare, ca doar trebuie sa traiasca si ei din ceva, ajungand ulterior la tot felul de probleme de sanatate. Exista o distinctie clara intre placere si necesitate.De exemplu tatal meu a crescut la tara si de foarte multi ani are probleme cu spatele, tocmai fiindca in copilarie cara de numa, prosteste, sa ii faca pe plac tatalui.Copiii nu trebuie sa fie catari! Asadar trage tu concluziile.

| Dismally a răspuns:

Mai bun pentru ce? Pentru dezvoltarea muschilor nu e, pentru rezistenta la efort da.

| SkandallKamataru explică (pentru Dismally):

Ce sti tu... Bunica miu dadea cu sapa si cara cate 3 bidoane de 5 l pe o mana

| Lupică27 a răspuns:

Daca tu crezi ca e vrajeala cunosc caz real bai kamataru, la mine in oras un taran din asta care lucreaza la padure, sparge lemne a fost intr-o altercatie in zona orasului meu si 5 jandarmi n-au putut sa-l puna jos, si era un uscat al dreacu.`

| SkandallKamataru explică (pentru Lupică27):

Asa si? laughing Ce fac taranii in gradina, cand dau cu sapa, cand cara chestii e doar sa ii tina in forma, sa fie fit, sa nu li se atrofieze dracu in ultimul hal muschii ca la oamenii de rand care doar stau pe scaun.
Un taran are muschii activi, cara, ridica, da cu sapa, adica ii ajuta putin, iar pentru un om de rand vai de mama lui pare ceva wow.
Insa daca e sa compari pe unu care lucreaza in gradina si pe unu care merge la sala si se antreneaza STRICT pentru asta, pentru forta si masa musculara de 5 ori pe saptamana diferite grupe, care mananca cum trebuie si face totul cum trebuie, de la repetari intr-un numar inteligent pana la epuizarea fibrelor musculare din cauza tensiunii mari, pauze inteligente, seturi inteligente, deja compari mere cu pere laughing.
Sa ajungi sa ridici 100kg de jos nu e mare chestie, cum probabil vi se pare, ca wow ce puternici sunt taranii, un salist iti ridica de 2-3 ori pe atat, eu am ridicat cel mai mult 260kg.

| LaviniuA a răspuns:

Pai iti dai seama ca aia poate lucreaza cu norma intreaga.
norma intreaga > cateva ore sala pe sapt laughing hai baga mare ca acum e sezonul.

| SkandallKamataru explică (pentru LaviniuA):

Da asa am zis si eu, 4 ore de dat cu sapa iti face muschii mai mare ca practic ala da cu sapa de 5000 de ori, tu ridici greutatea doar de 30 de ori, nu e ca si cum ar fi vorba de intensitate sau epuizare.
Astia care se duc la sala sunt nebuni, mai bine s-ar duce sa culeaga porumb, se stie ca de la culesul de porumb de 2-3 ori pe an iti cresc picioarele mai mult decat la nebunii astia cu sala, la handicapatii astia care baga toata ziua prafuri firar ei ai dracu

| vodami92 a răspuns:

laughing da iti lucreaza muschii! si cam atat! nu stiu daca e mai buna ca sala!

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Da, nu e vorba de repetari, e un stil de viata. Ia un musculos de la sala sa-ti care un frigider, se darama cu el laughing. Muschii lor au rol estetic.

| SkandallKamataru explică (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Adica doar ii umfla sala sau cum funcționează ca nu inteleg... Poți sa mi explici tu? Astia zic ca daca faci repetari cu niste greutăți, tura viitoare mai adaugi putina greutate, tura viitoare la fel si cica devii nai puternic, dar nu cred, mai bine imi explici tu

| MySwagIsTooDifferentMyBitchIsTooBad a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Tu intrebi de sala intr-o tara in care mai mult de jumatate din adulti sunt supraponderali si multi oameni nu au notiuni elementare in ceea ce priveste sanatatea si au impresia ca sala e un moft. La ce raspunsuri sa te si astepti, astia isi baga copium in vene ca sunt umflati a dracu si le e ciuda.

| 0Dutzu09 a răspuns:

Sala este singuru loc in care clientii muncesc mai mult decat angajatii! laughing))

Întrebări similare