anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, mai pe scurt am 1m 70, și 68 de kg. sunt unpic cam plinuță și vreau pînă în luna mai să dau 10 kg jos. am grăsime la burtă dar talia tot o am, mă refer că nu am straturi de grăsime și la față cît sunt bolfoasă unpic nu tare. întrebarea e, eu dacă merg la sală de forță îmi voi putea face în același timp mușchi și să scap de grăsimea de la burtă să am abdomen plat, sau din grăsime îmi voi face mușchi? că așa nu vreau din grăsime. Faza e că nu vreau doar să slăbesc ci vreau și formele să fie la fund, șîni... e urît cînd doar slăbești și oricum pielea îți stă nu aranjat bine pe corp. mercii :* aștept sfaturi :*

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca slabesti repede orice ai face risti vergeturi si piele lasata. daca slabesti treptat, incet, sigur corpul tau va avea timp sa faca modificarile in ritmul sau. grasimea nu se face muschi, sunt 2 tesuturi total diferite. ca sa dai burta jos nu iti trebuie sala, doar o coarda pe care sa o sari, un abonament la inot sau niste adidasi cu talpa moale sa alergi. cam atat. sau un abonament la tampenii (dupa mintea mea ca sunt baiat) gen tae bo, fitness sau alte nebuneli cu instructor...cum practica mai toate fetele si homosexualii (hehehe). automat cand faci un exercitiu cardio (ca cele mai sus mentionate) corpul se va si tonifia. pentru fund rotund...mda, aici sala iti trebuie (genoflexiunile fac un popou de invidiat), dar nu neaparat (nu stiu eu alte exercitii, dar exista alternativa mereu pentru sala)

| NDC12 a răspuns:

Muschii nu se transoforma in grasime daca mergi la sala, si nici grasimea in muschi.

Tu trebuie sa reduci carbohidratii ( cat mai putini ), si sa mananci mancaruri bogate in proteine, fructe, etc.(4-5 mese/zi )

Ca sa arzi grasimea faci cardio,iti faci tu un program, vezi tu de cate ori pe saptamana, si daca vrei si un corp frumos, poti sa tragi si de fiare.

Si intr-o luna nu e posbil, intr-o luna esti abia la inceput.

| alinox123 a răspuns:

In primul rand mi-ar face placere sa te intalnesc tongue in al doilea rand nu te duci la sala de forta ci la sala de fitness daca vrei sa scapi de grasime si sa arati superb, si daca vrei sa slabesti pur si simplu faci miscare si jogging sau alergat daca ai rezistenta si acasa bagi abdomene jumatate de ora serii a cate 30-40 de abdomene sau la inceput cate poti dar sa fie egale si faci 4-5 serii de abdomene cu pauza de 2-3 minute intre ele si fitness poti face si acasa cauti pe youtube si pe urma exersezi tu singura sa nu cheltui bani cand poti face si acasa. sper ca ti-am putut fi de folos. pupici :*

| NDC12 a răspuns (pentru alinox123):

In al treilea rand, asta-i site de matrimonlale si nu stiam eu?

Sa faca abdomene acasa? Copil mic ce esti. cu abdomene doar lucrezi muschii, nu slabesti.

| alinox123 a răspuns (pentru NDC12):

Prietenas daca nu stii ce e ala un compliment sau cel putin asta am vrut sa fie cauta in ductionar in al doilea rand lucrand muschii faci miscare=ardere de grasimi= slabire mai informeaza-te si tu putin sau macar intreaba un profesor ca se vede cum vorbesti ca mai esti in generala. punct.

| NDC12 a răspuns (pentru alinox123):

In primul rand nu-s " prietenasul " tau, in al doilea rand nu ai nicio treaba cu sportul asta da comentezi aiurea si esti si tare in gura. Documenteaza-te sa vezi ca nu arzi nicio grasime cu abdomene, numai cu exercitii cardio.

| alinox123 a răspuns (pentru NDC12):

Inseamna ca nu stii sa citesti tot. daca nu ai citit pana la capat iti fac un copy paste sa vezi ce i-am spus "si fitness poti face si acasa cauti pe youtube si pe urma exersezi tu singura sa nu cheltui bani cand poti face si acasa" plus "si daca vrei sa slabesti pur si simplu faci miscare si jogging sau alergat daca ai rezistenta"dar tu esti putin mai, nu conteaza, mi-am spus parerea nu am spus ca sunt un expert sau ceva de genu, daca vrea sa asculte de sfatul meu sa asculte nu i-am impus si nici nu ii voi impune pentru ca sunt un strain pentru ea, si ea stie ce cel mai bine ce e bun si ce nu. nu incerca sa te dai cocos. nu te cunosc nu ma cunosti. ia si iti vezi de treaba ta. si nu te lua cu lumea aiurea pentru ca nu are rost eu i-am spus ce am avut de spus si atat pentru asta a fost infiintat acest site nu sa se trezeasca unu ca tine sa faca off topic. si sa vorbeasca aiurea. PA

| hazelnut62 a răspuns:

Atunci cand vrei sa slabesti,este indicat sa combini o alimentatie sanatoasa cu mersul la sala. Ca sa nu faci muschi,poti recurge la exercitiile cardio( mers pe banda,bicicleta,stepper), iar acestea te vor ajuta sa arzi caloriile. Totodata,pentru a-ti accelera metabolismul (sa arzi calorii mai repede, sa slabesti mai usor), poti bea ceai verde, care este foarte sanatos. P.s: Sfaturile pe care ti le-am dat, sunt incercate pe pielea mea. Folosindu-le, am slabit cam 8 kg intr-o luna si jumatatehappy Mult spor!