anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, am 13 ani jumate si o greutate de 64-65 de kg.
Eram foarte slab inainte, infine.
Si as vrea si eu niste exercitii sa fac cu corpul meu, ca m-am saturat sa fiu asa si copii sa-ti mai spuna "grasule."
Am un fitmaxx 5 fac cu el pentru abdomen, dar nu este cine stie ce!
Sala o am la aproximativ 20 de km de mine, naspa.
Imi poate da cineva niste exercitii sa le fac eu acasa?
Fundita!

Răspuns Câştigător
| Ivanalina123 a răspuns:

În primul rand încearca sa mananci cat mai sanatos (fructe, legume ) si în al doilea rand sa nu incerci din prima cu greu, aici ma refer la sport sa incepi sa faci pe parcurs (de exemplu : astazi faci 10 flotari maine 15... ) ca sa poata corpul sa se obisnuiasca cu efortul. Pentru exercitii acasa poti sa alergi cateva ture(2-4 sau cate vrei tu) ca sa poti sa te incalzesti

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
In primul rand,opreste-te din a mai manca paine, dulciuri(de orice fel), nu mai manca cipsuri, nu mai bea sucuri acidulate.Iar pentru partea cu exercitiile incearca sa faci abdomene si flotari(dar trebuie sa le maresti mai mereu numarul, de exemplu daca azi faci 50 maine incearca sa faci 80 si tot asa... dureaza ceva pana o sa slabesti)
Sper ca te-am ajutat.
Pace!

| anonym012 a răspuns:

Cross tata cross, incearca sa alergi, daca vrei sa stai si sa faci flotari si sa slabesti apoi trebuie sa faci ca Ronaldo, vreo 500 pe zii.Incearca dimineata 30-60 min de alergare si seara, dupa ultima masa asteapta 1 ora si apoi din nou alergare.

| Marlushka a răspuns:

Hey, uite cum fac eu :
In primul rand incerc sa ma abtin de la dulciuri si de la mancatul excesiv.
Eu in fiecare seara imi infasor burta si pulpele cu folie ( dinaceea transparenta.dar tu poti sa nu faci asta ) apoi fac 20 de abdomene, stau pe spate si imi ridic ambele picioare de 20 de ori, apoi piciorul stang de 20, si piciorul drept tot de 20. dupa aceea ma pun in pozitie de caine ( in patru "labe" laughing) ) si imi ridic in lateral fiecare picior de cate 20 de ori, mai fac si flotari, si orice exercitii imi mai vin in minte... dupa ce termin si imi dau folia jos, sunt toata transpirata si intru sa fac dus.
Incerc sa fac asta in fiecare seara... Dar o colega de a mamei a slabit in doua saptamani facand asta si se vede.
Eu am 14 ani si incerc sa mai dau din burta jos pentru. ca as vrea sa port si eu vara pantaloni scurti...bluze scurte.iar cand merg la strand si port costumul de baie sa nu mi se vada burtica smug
HIHI... sper ca te-am ajutat..bye! Si mult noroc!

| Paula_Radu_1976 a răspuns:

Incearca pentru inceput sa renunti la paine, cartofi, fainoase si bauturi acidulate.