| 00cris00 a întrebat:

Am 10 ani si sunt la fotbal. Vreau sa ma ajutati pana la 15:15 am urgenta, fiindca am un meci si vreau sa ma ajutati cu cv. Si dupa sa ma ajutati pentru ca tot o sa am nev. Dati-mi site-uri cu scheme de driblat pas cu pas, spuneti-mi ce sa fac sa driblez, dar nu vreau videoclipuri. Funda pentru cel care ma ajuta. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| M0nsterr a răspuns:

Nu iti trebuie neaparat site-uri...si eu practic fotbalul si nu inveti asa, cel mai bine e sa incerci sa driblezi cum fac marile vedete..Messi Ibrahimovich Neymar etc..Sa pleci de pe greseala adversarului..Astepti sa faca el o miscare si apoi imediat faci in partea opusa, nu trebuie sa driblezi tot terenul ca sa fii un jucator bun.cel mai bine daca driblezi 2 adversari dupa imediat daca pasa..regula : IN FATA MEREU..fotbalul nu se joaca in spate decat daca vrei sa ai posesie si un meci nu se castiga prin posesie ci prin goluri. Sper ca te-am ajutat, bafta la meci!

2 răspunsuri:
| 00cris00 explică:

Multumesc amandorura.

| Beny_Vas_1997 a răspuns:

Ca sa poti dribla bine trebuie sa ai talent, daca vrei sa faci performanta in fotbal lasa driblatul ca acele scheme duc la greseli imense care duc la randul lor la pierderea meciului.