| Tomitzza a întrebat:

Buna TPU.Am 14 ani si as vrea sa merg la sala. ce ziceti? E mai bine sa mergi la sala sau sa faci exercitii acasa, sa alergi prin parc, sa mananci sanatos etc.cred ca sunt prea tanar pentru asta. apropo! Nu doar pentru varsta mea; sunt buni steroizii si toate minunile astea?(adica, daca e bine sa ai muschi cum lupatorii din wrestling sau culturistii.si asa de mari). mersi mult. cel mai bun sfat, fundita :-D

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Se vede din intrebarea ta ca nici tu nu esti prea incantat de ideea de a merge de la varsta asta la sala, ci doar curios. Eu zic sa mai astepti cunosc multi baieti de 14 ani care nu merg la sala ( si e normal ca la varsta ta nu ai cum si nu prea trebuie sa visezi sa arati ca cei di RAW). Ideea cea mai buna ar fi cum ai zis si tu sa faci sport sa mananci sanatos, nu doar prin muschi devii "mai frumos", insa totusi e bine sa te mentii. Daca chiar vrei sa fii in forma eu zic sa te duci la fotbal sau basket depinde ce iti place. Insa nu e bine sa mergi la sala ai putea sa faci intinderi sau chiar sa ramai scund.

5 răspunsuri:
| AlexAleex a răspuns:

Nu lua steroizi daca vrei du-te la sala si fa muschi

| Narcis2007 a răspuns:

Nu lua steroizi ca o sati afectezi inima...mai bine alergi prin parc, faci exercitii acasa si mananci sanatos, inca nu esti de sala...

| bogdang a răspuns:

Mai asteapta un an sau doi pana sa te duci la sala. Intre timp apuca-te de un sport pentru ca iti trebuie o mica obisnuinta cu efortul si cu un program de lucru. Si alergatul sau o bicicleta ajuta. Nu trebuie sa faci mai mult de atat, deci celelalte optiuni pica.

| alexa88 a răspuns:

Poti merge la sala dar sa faci anumite exercitii pentru varsta ta(mers pe bicicleta, alergat pe banda, abdomene, etc)dar in nici un caz sa nu tragi de fiare, acestea iti vor inceta cresterea.in privinta steroizilor:sunt niste porcarii, odata ce ai incetat a le mai lua te ingrasi.Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexa88):

Steroizii sunt porcarii, dar n-au treaba cu ingrasatul happy