| stefania12_6317 a întrebat:

Am si eu nevoie de putin ajutor si sper sa ma ajutati! As vrea sa incep sa fac un sport ( am auzit ca face foarte bine sanatatii) dar nu stiu care mi s-ar potrivi! Inainte am facut alte 4 sporturi : scrima, atletism, karate si judo! Dau fundita celui mai frumos sport pe care mi-l sugerati!

Răspuns Câştigător
| DianaDidi95 a răspuns:

Buna! Esti fata, nu? Ei bine, la fete se potriveste volei-ul, te inalta(la fel ca basketul) si este foarte frumos si antrenant. Daca nu iti place, de ce nu te duci la handball? Este mai mult pentru baieti, dar sunt si foarte multe fete care joaca, de exemplu eu joc si handball si volei, nu sunt experta, dar le practic pe amandoua, cu multa placere, pentru ca impreuna cu colegii mei ma distrez de minune...si daca zici ca ai facut judo si karate, atunci, eu zic ca esti destul de puternica pentru a juca handball. Cred ca este cel mai potrivit sport pentru tine. Este bine ca vrei si ca iti place sa faci sport, deoarece, cum ai zis si tu, este foarte sanatos, si te dezvolti mult mai repede, daca fregventezi sporturi, de oricare ar fi ele!
Bafta!

11 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Fitness-ul e f bun atat pentru fete cat si pentru baieti.e adevarat sportul inseamna sanatate dar sa te tii de el si atlestismule foarte bun, inotul, depinde si ce iti place

| Dash a răspuns:

Cel mai indicat ar fi Innotul! este un sport care iti pune in functiune si iti antreneaza in acelasi timp toti muschii corpului, plus ca este si o activitate placuta.

| Tiby a răspuns:

Iti recomand din toata inima inotul!
Daca nu iti va fi frica de apa si vei reusi sa inveti destul de repede sa inoti mai bine iti va placea la nebunie sa fi in apa!
Daca esti din Braila da-mi mesaj pe privat si iti voi spune eu care sunt cei mai buni antrenoriwinking

| Skylerx a răspuns:

Karatele si judo nu prea sunt sporturi de fete dar iti recomand sa faci inot pentru ca si el este un sport bun (l-am incerccat chiar pe propria mea piele), dupa ce prietenii mei m-au sfatuit. Spor la sport!

| Niros19 a răspuns:

Pai eu fac basket de 2 ani te inalta dar cel mai bun cred ca e innotul e singurul sport (din cate stiu eu) care iti pune toti muschii in functiune ai putea face biciclism o sa ai niste plamani de zici ca nu e adevarat handbal, tenis, dans sunt multe sporturi dar trebuie sa vezi care iti place tie

| WR104 a răspuns:

Fotbalul e cel mai frumos si practicat in intreaga lume.iar pentru fete cred ca handbalul sau chiar baschetul.

| iuliaGirl11 a răspuns:

Dash are dreptate inotul e sportul meu preferat dar e indicat si basketul

| Kernyng a răspuns:

Pai niste sporturi care de delzovlti mai repede sunt spor handbal sau baschet daca vrei sa te inalti... daca vrei sati delzvolti pelea este polo... sunt multe

| webtcf a răspuns:

Cum a spus şi Dash, înotul este un sport frumos la care toţi muşchii sunt solicitaţi. Ţi-aş mai recomanda însă, din propria experienţă, tenisul de câmp. Este un sport frumos, fără contact fizic, dar din păcate îţi trebuie ceva bani pentru a-ţi cumpăra o rachetă bună.
Acum depinde şi de personalitatea ta.

| allella a răspuns:

Pooihappy depindehappy
trebuie sa iti alegi un sport care sa iti placa...
eu practic basket de 1 an...si totu a inceput de la niste meciuri in curtea scolii
poti incerca mai multe sa vezi care iti place cel mai mult
fiecare om e diferiit, tu trebuie sa vezi ce sport iti place...nu putem hotari noi pentru tine
du'te 1 luna la handball, 1 luna la basket, 1 luna la volei etc.
si alege'ti unulhappy
poti practica si 2 sporturi in acelasi timphappy
>big grin

| Xraullll a răspuns:

Fotbalul