| EmilTraian95 a întrebat:

Buna TPU care sunt metodele cele mai eficiente de a scapa de surplusul de grasime de pe abdomen? Am renuntat la cola si accidulate acum 3 luni. Daca va referiti la alergat si abdomene ati putea sa imi faceti in mare si un program pe care sa il urmez?

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Bea ceai verde(2 cani pe zi) si incearca sa faci 30 min la o bicicleta medicinala ca e exercitiu cardio si ajuta foarte mult.Ori la sala ori cumpara-ti una.La bicicleta medicinala arzi foarte multe calorii si daca faci mai multe luni zilnic macar 30 minute se cunosc rezultate sigur si mai ales sa nu mai mananci dulciuri, prajeli, sucuri, carbohidrati, cartofi etc si tot ce e nociv.
Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum ti s-a spus, nu ai nevoie de program. Poti sa iesi la alergat, cu bicicleta, tot ce inseamna cardio. Ca sa slabesti trebuie sa fii in deficit caloric. Exista o gramada de aplicatii care te pot ajuta sa-ti numeri caloriile in caz ca nu te descurci singur. Eu folosesc MyFitnessPal, de exemplu.

In ciuda a ceea ce poti auzi des, ca abdomenele nu ajuta, in realitate ajuta si acestea si orice exercitii de forta, dar nu localizat. Muschii se vor dezvolta in zona in care ii antrenezi, in schimb arderile vor fi in tot corpul. Alergatul si tot ce inseamna cardio te ajuta sa arzi multe calorii in timpul exercitiului, iar exercitiile de forta(precum abdomenele) te ajuta sa iti dezvolti muschii si amplifica arderile pe termen lung. Iti recomand sa le alternezi. Cardio poti face cat de des doresti, dar nu te rezuma doar la asta. Exercitiile de forta grupeaza-le...de ex, azi antrenezi abdomen, maine brate si tot asa si nu exagera. Adica nu te apuca sa-ti antrenezi muschiiabdominali zilnic in mod intens.

In fine, raspunsul meu a fost mai general, nu m-am axat doar pe abdomen, dar adevarul e ca nu poti sa slabesti localizat. Sper ca te va ajuta, o seara frumoasa!

| 1231242 a răspuns:

Nu ai nevoie de program, ai nevoie sa slabesti...recomand sa mananci mai putin, nu degeaba americanii spun abs are revealed in the kitchen and abs are made at the gym.

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Ai putea sa alergi in fiecare dimineață cate 30 de minute. Abdomenele nu te ajuta la slabit, ele doar formeaza pătrățelele. Si încearcă sa renunti si la dulciuri, si încearcă sa fi in deficit caloric. Adica sa mananci mai puține calorii decât consumi. Gasesti pe net diverse calculatoare care iti spun cate trebuie sa consumi.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Cafeaua verde am inteles ca ajuta.Si pasta de ghimbir pusa pe abdomen seara

| Otto19 a răspuns:

Exerciti hiit, Cardio dar nu in exces, si o dieta facut pentru tine
Gusta din placerile vieti