| UserAnonim98 a întrebat:

Fac Sala de 3 luni (in ultima luna am luat si un borcan de GFX-8 de 3kg), dar tot nu se vede diferenta... M-am gandit sa iau niste steroizi (1-2 luni, numai mult). Imi puteti recomanda niste steroizi de la Farmacie? (de preferat sa-mi spuneti si efectele negative care le au fiecare)
Motivul pentru care vreau sa iau steroizi: sunt putin mai inalt, si se prea vede diferenta deloc (de 3 luni de cat fac sala).

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Steroizi iei dupa 10 ANI de sala, nu dupa 3 luni amarate.

p.s. : ce sa se vada de pe 3 luni? 3 luni = fix NIMIC.

Zi ce mananci si ce antrenament ai, sigur gresesti ceva la astea.

Tu chiar vrei sa devii un IMPOTENT cu toate organele interne distruse? asta fac steroizii in caz ca nu stiai.

Si steroizii nu se iau "1-2 luni", se iau IN CICLURI + alte substante + alte INJECTII, totul sub supravegherea unui medic.

APOI se face un CICLU DE RECUPERARE, cu alte substante, facut tot de medici.

| AntrenorFitness a răspuns:

Respecta programele de nutritie si de antrenament, http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html opteaza si tu pentru suplimente bune http://www.megaproteine.ro/......e-Complex/ si o sa se vada rezultatele.
Bafta!

| florynmondialul a răspuns:

Adevarul este ca de la stero "te faci" mare! oricat ar incerca altii sa insiruie efectele negative vad ca tu esti hotarat! daca tot vrei sa iei du-te la medic sa iti faca un ciclu, dar ma indoiesc ca iti va face! parerea mea ar fi sa NU IEI! dar decizia iti apartine, daca esti dispus sa iti risti sanatatea baga! daca nu atunci fa cu suplimente! cresti mai incet dar fara riscuri!

| varcolaccc a răspuns:

Steroizi nu iti fac chiar rău, lumea e prost informata, arată ratati care isi injectează synthol si zice ca a luat steroizi. Poti lua daca vrei in cantitati mici si pe termen scurt dar tot nu vei creste asa de repede mai bine natural si lent decat chimicale si repede. Steroizi. ro încearcă, mai bine suplimente încearcă Creatina pentru masa musculară dar nu monohidrat ca ți se dezumfla mușchiului dupa. Ma rog, fa cum crezi