| bogdanstefan12234 a întrebat:


Joc de mult la pariuri sportive,in general pe meciurile de fotbal, dar nu am reusit niciodata sa castig, desi am bagat multe bilete.Nu sunt un necunoscator al fotbalului, ba chiar ma pricep cat de cat.Adevarul este ca nu stau sa urmaresc ce face fiecare echipa sau ce jucatori sunt accidentati si asa mai departe. Dupa parerea mea pariurile sunt bazate numai pe noroc, pentru ca de multe ori m-a scos o echipa si aia era favorita, de ex Chelsea sau alte echipe bune care venisera dupa victorii.Eu joc numai pe final si ma gandeam sa joc pe goluri,ce ziceti, e mai bine? Este chiar palpitant cateodata si chiar imi place sa joc la pariuri, dar as vrea sa si castig macar putin, nu stiu cum unii baga 10-15 meciuri si se intampla sa castige si eu bag 4-5 meciuri si nu reusesc sa castig,e stresant cateodatalaughing
Voi cum puneti la pariuri, aveti vreo metoda, pentru ca nu cred ca toti urmaresc ce jucatori joaca sau asa mai departe.De ex.azi vreau sa bag niste meciuri:Getafe-Malaga(Getafe are nevoie de victorie pentru ca a mai castigat de3 meciuri,iar Malaga a facut egal cu Barcelona, de fapt, Malaga a facut in ultimele 3 meciuri egal,voi cu a-ti pune?),alt exemplu:Torino-Fiorentina(au aceleasi cote,Torino a castigat in ultimul meci,iar Fiorentina a facut egal cu Sassuolo), totul e posibil la orice meci, dar cum as putea sa castig?
Multumesc pentru intelegerehappy

Răspuns Câştigător
| rapp2020 a răspuns:

Ai putea încerca ca se dau mai puţin de două goluri şi că bate o echipa pauza sau finalhappy

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bine e sa nu mai faci pariuri pentru ca iti creezi o dependenta si in viitor in loc sa mananci mancare dai bani pe pariuri sportive. Poti investi banii in niste adidasi calumea, niste piese la PC, ajuti la plata facturilor in casa.

| iCappy a răspuns:

Malaga castiga la Getafe, Si Torina ia bataie de la Fiorentina.
(cu a doua sunt 100% convins)