| Snicker a întrebat:


Vreau sa scap de burta(nu este foarte mare dar totusi vreau sa o dau joshee hee) si sa fac muschi la picioare. Am slabit mult in ultima vreme si acum am picioarele cam subtiri... Ce ziceti ca ar trebui sa fac? sa alerg sau sa fac exercitii acasa pentru aceste parti ale corpului? ...Deci vreau doar sa scap de burta si sa am picioarele putin mai groasebig grin.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Dkgray a răspuns:

Abdomenele iti lucreaza muschii abdominali nu te scapa de burta. Pentru a scapa de tesut adipos ai nevoie de dieta + exercitii cardiovasculare. Mesajul e valabil si pentru rockgirl2000.

6 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Nu merge sa scapi de burta si sa faci muschi la picoare...
Mai continui 2 saptamani/ o luna cu slabit, cardio si definire,
apoi o luna masa la picioare si tonifiere

| Dkgray a răspuns:

Daca mai ai doar un strat subtire de tesut adipos pe abdomen, pe langa cardio ar fi bine sa faci si exercitii cu greutati pentru cresterea masei musculare(altfel pe langa grasime vei pierde si masa musculara si vei fi foarte slaba).
Niste articole care te vor ajuta:
http://www.cristianmargarit.ro/......u-greutati
http://www.getfit.ro/......-fete.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca sa scapi de burta trebuie sa faci exercitii care solicita muschii din zona aia (abdomene si din astea, cam 20-30/zi si o iei din ce in ce mai multe cu cat avansezi). Cu picioarele e alta treaba : trebuie sa faci exercitii care solicita muschii picioarelor (genoflegiuni, alergari, sarituri peste banca, sarituri la coarda, alte din astea). Nus Nadia Comaneci sau stiu eu ce sportiv da ma pricep la "teorie". Funda?

| cacababa a răspuns:

Fa cam in jur de 40 de flotari si abdomene vreo 20 de biciclete cam alearga vreo 20 de ture si uneori poti sa mananci niste prostii mai multe mancaruri sanatoase si cam atat.

| YosCosmin a răspuns:

Exerciti acasa:
Multe abdomene.Pentru a scapa de "burta" happy si genoflexiuni pentru muschii de la picioare. Din proprie experienta am vazut ca alergatul nu dezovolta foarte mult muschii de la picioare.
Deci multe abdomene si genoflexiuni.

| Dkgray a răspuns (pentru YosCosmin):

Abdomenele iti lucreaza muschii abdominali nu te scapa de burta. Pentru a scapa de tesut adipos ai nevoie de dieta + exercitii cardiovasculare. Mesajul e valabil si pentru rockgirl2000.

| sonykis a răspuns:

Alearga mult! fa cit mai mult la bara tractiuni cu picioarele inainte si acasa de asemenea antreneaza pressul fa exercitii pin nu mai poti! atunci va scadea grasimea iar masa musculara se va vedea bine!