| AlinElle89 a întrebat:

Ce exercitii stiti pentru un fund bombat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate femeile isi doresc un fund sexy, bombat, tonifiat. Din pacate insa, mama natura nu a fost generoasa cu toate reprezentantele sexului frumos. Asa ca acelea care va doriti sa dobanditi un fund rotund, apetisant, trebuie sa stiti ca exista o conditie... sa va intariti si modelati muschii fesieri.

In afara de rezervele de grasime, fesele adapostesc trei tipuri de muschi diferiti: micul fesier, fesierul mediu si marele fesier, plasati in aceasta ordine, incepand cu cel mai profund pana la cel mai superficial.


Primul permite articularea cu soldul, cel de-al doilea ajuta la mentinerea pozitiei verticale in sprijin pe un picior in timpul mersului iar cel de-al treilea permite efectuarea extensiei soldului.

Trei exercitii pe zi


La nivelul solului. Asezate, picioarele intinse in fata, spatele drept, miscati-va de pe o fesa pe cealalta, in timp ce bratele le tineti lipite de corp. Faceti aceste miscari de 30 de ori. O alta varianta asemenatoare este: tot asezate pe jos, strangeti picioarele aproape de talie, ruland de asemenea de pe o fesa pe alta, in timp ce va tineti de genunchi (25 de ori).
Sprijiniti-va de o masa sau un perete. Pentru inceput stati drepte, intindeti un picior ramaneti asa cateva secunde, dupa care reveniti fara sa atingeti solul si reincepeti. Procedati la fel si cu celalalt picior, de 20 de ori pentru fiecare. O alta varianta ar fi sa mentineti piciorul la 90 de grade si sa efectuati cate 10 miscari circulare, usoare, cu fiecare membru inferior.
In genunchi. Cu mainile ridicate in fata, perpendicular pe trunchi, va asezati pe rand in dreapta si in stanga gambelor. Dupa care va ridicati la loc si iar va asezati, dreapta stanga, de aproximativ 50 de ori, in cate doua trei serii. In viata de toate zilele, muschii fesieri sunt in general putin solicitati. Totusi, este atat de usor sa ii faceti „sa munceasca":
Mersul pe jos. Incercati sa mergeti pe jos ori de cate ori aveti ocazia si cat mai mult. Incordati-va muschii fesieri si calcati apasat.
Urcati scarile. Niciun exercitiu nu este mai potrivit pentru fund decat urcatul scarilor. Incercati sa urcati doua cate doua, un pic mai incet dupa care din ce in ce mai repede, apasand bine pe talpa.
Plimbarile la munte. Nu numai ca va relaxati, dar topesc grasimile si mai mult decat atat tonifica fesierii. Urcand si coborand fara oprire solicitati in permanenta si in mod variat muschii feselor. O plimbare de 60- 90 de minute pe zi, fara a exagera cu viteza, este de ajuns.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Rapateckh93 a răspuns:

Sexul este un exercitiu bun pentru asa ceva.Nu glumesc, vorbesc serios.

| Rapateckh93 a răspuns:

Copiati de pe alte site-uri si dati raspunsuri ratatilor.

| Camyyy_5609 a răspuns:

Poii ori te ducii la sala sh faci pe chestia aiaa de te tii ca maine de o baraa si iti merge ceva pe sub picioaree...sau stai pe burta in pat sh stai ca picioarele ridicate sh dai din ele love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zona fesiera este cel mai frecvent afectata de depunerile de grasime. Multe femei afirma ca daca ar avea funduletul (fesele tonifiate) tonifiat nu si-ar mai face probleme legate de greutate.



Adevarul este ca zona muschilor fesieri nu este numai predispusa la ingrasare datorita predispozitiei hormonale feminine, dar este si cel mai frecvent afectata de celulita. De aceea va propunem un set de exercitii simple care, alaturi de o alimentatie sanatoasa, pot ajuta la modelarea unui trup frumos.

Iata cateva exercitii pentru un fund ferm si bombat:

1. La nivelul solului. Asezate, picioarele intinse in fata, spatele drept, miscati-va de pe o fesa pe cealalta, in timp ce bratele le tineti lipite de corp. Faceti aceste miscari de 30 de ori. O alta varianta asemenatoare este: tot asezate pe jos, strangeti picioarele aproape de talie, ruland de asemenea de pe o fesa pe alta, in timp ce va tineti de genunchi (25 de ori).

2. In genunchi. Cu mainile ridicate in fata, perpendicular pe trunchi, va asezati pe rand in dreapta si in stanga gambelor. Dupa care va ridicati la loc si iar va asezati, dreapta stanga, de aproximativ 50 de ori, in cate doua trei serii. In viata de toate zilele, muschii fesieri sunt in general putin solicitati. Totusi, este atat de usor sa ii faceti „sa munceasca":

3. Pune-ti o greutate la glezna stanga si lasa-ti mainile si picioarele intinse pe podea. Relaxeaza-ti umerii si tine-ti spatele drept. Ridica piciorul cu greutatea pe glezna la 90 de grade avand genunchiul indoit. Incordandu-ti muschii fesieri, ridica-ti piciorul inspre tavan, apoi revino la unghiul de 90 de grade.

4. Mersul pe jos. Incercati sa mergeti pe jos ori de cate ori aveti ocazia si cat mai mult. Incordati-va muschii fesieri si calcati apasat.

5. Acest exercitiu este foarte celebru in randul antrenorilor marilor fotomodele. Are avantajul de a lucra concomitent funduletul si aripioarele.Mod de executie: in pozitia stat pe genunchi si sprijinit pe palme, cu spatele paralel cu solul (ca in imaginea alaturata) ridica piciorul stang in lateral cat poti de mult, incercand sa aduci partea interioara a membrului inferior paralel cu podeaua. Varful piciorului trebuie sa stea intins, invers decat la exercitiul anterior. Realizati cate 3 serii de cate 5 ridicari pentru fiecare membru. Alternati stanga si dreapta dupa fiecare serie de cate 5. Ce tonifiezi?
Marele avantaj al acestui exercitiu este ca antreneaza partea interioara a coapsei, acea zona unde de multe ori grasimea se depoziteaza intr-un mod inestetic. In plus, lucreaza si partea externa a coapsei, adica aripioarele si muschii fesieri. Exercitiul antreneaza intr-o mare masura toti muschii membrului inferior.

6. Urcati scarile. Niciun exercitiu nu este mai potrivit pentru fund decat urcatul scarilor. Incercati sa urcati doua cate doua, un pic mai incet dupa care din ce in ce mai repede, apasand bine pe talpa.

| llucixxl a răspuns:

Mult, mult falos!

| ღAncaღ a răspuns:

Pai, ajuta exercitii sportive cum ar fi alergatul foarte mult, mai ales cu genunghi in sus, sper ca iti este de folos ceea ce iti propun.

| Diana_6909 a răspuns:

Buna Butterfly!
Imi place intrebarea ta! Ma sa stii ca e interesant ce zici tu acolo, dar cred ca prin sport poti face asta. Din cate am inteles, sunt anumite exercitii speciale pentru asa ceva, ar trebui sa intrebi un antrenor de fitness.

Întrebări similare