| flaviu1234 a întrebat:

Cum pot face muschi la maini? fara sala... ceva... funda si votwinking

Răspuns Câştigător
| Drag0s a răspuns:

Flotari. muuulte. 3 serii de 30 de flotari in fiecare zi. timp de ceva vreme. Flotarile le faci cu coatele apropiate(pentru a face tricepsul - partea din spate al bratului) iar flotarile normale facute corect. te ajuta sa faci pieptul si putin din biceps.

ai mai putea sa iei o funie sau ceva sa poti sa legi calumea o sticla de 5 l de apa(10 l dupa vreo 2 saptamani - daca poti si de pe acum dar nu te forta). Ai nevoie de 2 sticle ca sa lucrezi simultan. Evident vei lua sticlele si vei face vreo 3 serii de cate 20 de ridicari.

daca iei o greutate la sticla mai mica. si dublezi numarul de ridicari. sau chiar triplezi. inseamna sa faci definitie. adica nu neaparat ca iti maresti puterea muschiului insa o sa arate bine big grin. ca un muschi lucrat calumea. big grin

sau la o bara. din parc. sau de batut covoare. fa tractiuni. 2-3 serii de cate 10-12.

fa seriile cum vrei. dar sa stii ca este eficient daca incepi cu mai multe. si dupa aia scazi pe parcurs din numarul lor.

Daca faci flotarile si ridicarile o sa fie destul de bine. insa dupa vreo luna. dar totusi recomand sa mergi la sala. deoarece acolo exista si un antrenor. sau ar trebui. care sa-ti explice mai bine ce ai de facut.

Succes! funda! big grintongue. -->scuze daca sunt greseli. m-am grabit sa scriu< --

7 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Poti face flotari, tractiuni la bara si flotari intre doua banci pentru triceps.

| andrey910 a răspuns:

Www.highlifeworkout.com
gasesti aici multe exercitii pe care le poti face acasa

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Munca fizică zilnică tonifiază masa musculară!
Pa, pa.

| Rapateckh93 a răspuns:

Poti sa muncesti si o sa faci bratele mai tari decat talpa de la fierul de calcat.Cari saci de nisip cu mainile sau umpli o roaba plina cu pamant si o plimbi si o sa faci muschi si forta cum nu faci la sala nici pe putin.

| razwan3l a răspuns:

Acasa: flotari, gantere improvizate daca nu poti sa iti cumperi ca nu e scump multe multe exercitiibig grinbig grinbig grin

| ganton a răspuns:

You make ăn labă every day.

| adyta26 a răspuns:

Trebuie sa faci taractiuni si multe flotari zilnic. funda?