| VladCosmin007 a întrebat:

Cum scap de burta? Am putina grasime pe burta si am si solduri(aveam 103kg acum am 85kg, 183cm inatime) acum m-am apucat de sala(sa fac muschi) si am facut pe brate deocamdata, dar cum dau burta jos?

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ai nevoie si de o dieta dar daca esti ambitios o sa se vada in timp cu putina rabdare.Ai grija la ce mananci

| 1231242 a răspuns:

O sugi pana face implozie
PS:ma refer la burta, nu intelege altceva

| AndreiWeisz a răspuns:

Mult cardio.

| Otto19 a răspuns:

Fa niste abdomene pentru muschii cand dai jos burta, apoi, fa-ti o dieta cum iti convinte ti e care s-a aibe fibre grasimi proteine si toate cele, iti sugerez niste exercitii hiit + 10-30 minute de cardio

| PIPER23 a răspuns:

Nu ai nevoie de sala, antrenori personali, sau abdomene, ca sa slabesti. Astea sunt doar sfaturi ce ti le da tot poporul nestiutor.

Tu daca vrei sa dai burta jos, trebuie sa te misti, mai precis, alearga! Alearga! Alearga! Sari coarda, urca sute si mii de scari.

Desigur ca si alimentatia conteaza, nu uita!

| Kryeno a răspuns:

Salut!
Dacă tot te-ai apucat de sală, ia în considerare să-ți plătești un antrenor personal, care să-ți întocmească un program potrivit pentru tine, în funcție de scopurile tale. Altfel, caută pe internet exerciții pentru abdomen și axează-te o perioadă pe ele, ca să vezi cum reacționează corpul tău. Ține minte, și alimentația are un rol important în dezvoltarea ta! Elimină produsele fast-food, sucurile, chips-urile și alte prostii din alimentația ta zilnică. Succes!

| paladinnn a răspuns:

Dieta echilibrata care sa contina si proteine, grasimi cat si carbohidrati. Carbohidrati care ii iei din fructe si legume, nu consuma paine. Nu bea sucuri si alte alimente de genul. Nu manca prajituri, dulciuri etc..decat intr-o anumita masura de pofta, dar rar. In rest, fa cardio care consta fie in alergare tip jogging, fie inot, fie banda de alergare, fie bicicleta...ma intelegi. Ca si cardio iti recomand sa urmezi programul HIIT ( 2, 3 ori pe saptamana maxim ) si te asigur ca vei avea succes daca il urmezi cum trebuie. Din experienta iti spun, facand tot ce am spus mai sus am slabit de la 110 kg la 90 kg in 3 luni!