| Losnams a întrebat:

Daca merg la nutritionist imi va spune el exact ce sa mananc? Credeti ca as putea slabi cu nutritionistul? Am 14 ani si am 5-6kg peste greutatea normala. Voi ati putut slabi cu nutritionistul? Pot da jos 5-6kg pana la scoala cu nutrutionistul?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, e ok să mergi la un nutriționist dar să te ții de ce-ți zice!

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti da poti sa te duci la nutritionist, el te va ajuta stimulandu te, dar tot la tine este partea ce mai grea, adica motivatia pentru ca trebuie sa fii motivat sa faci asa ceva. Tu singur trebuie sa te apuci de sport si de un program de masa. Gasesti tot felul de aplicatii in ziua de azi ce iti arata exercitii fizice si pentru ce parte iti folosesc, iar regimuri, cure desi slabit gasesti o gramada. Da este adevat ca si nutritionistul te ajuta cu regim-ul pentru ca el iti poate da exact ce are nevoie organismul tau sa manance.

| AndradaAnda98 a răspuns:

Bună! Nutriționistul va stabili impreuna cu tine ce alimente ai voie sau nu sa consumi si in ce cantitate. Iti va da un meniu pe zile si de obicei te va cantari la interval de o săptămână. Sa știi ca s-ar putea sa slabesti pana la mijlocul lui septembrie cand incepe scoala cu ambiție și cu puțin efort fizic. Mult succes!