| SkandallKamataru a întrebat:

De ce inca mai exista grasi in 2024? laughing
Ca barbat sa fii gras mi se pare strigator la cer.
Atat timp cat n-ai o familie si copii si faci bani multi, si sa ai si tatuaj, nu ai dreptul sa fii gras.
Voi ce credeti? Pai la 20-30 de ani trebuie sa fii shredded din greseala laughing

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Am venit o data cu nervii la pamant la antrenament din cauza unor rude si antrenorul mi-a spus exact asa: " spune-le ca ai slabit, si toti vor avea probleme cu geneticul. Spunele ca ti-ai rezolvat problema de sanatate prin nutritie, si toti vor avea boli incurabile" De aici cam intelegi ce a vrut sa spuna

51 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

... daca nu cumva cazi in mrejele mecului, kfc-ului, mersului cu masina si pana la magazinul din colt, a lenii.

| GandaIf a răspuns:

Cred ca esti bolan mintal de pui intrebari din astea.
Dupa varsta de 60 de ani majoritatea se umfla sunt grasi care e problema? Ce vrei sa faca sa se dea peste cap sa numai manance 1 an de zile ca sa fie siluete?
Veniti unii nu niste imbeciliati...

| SkandallKamataru explică (pentru GandaIf):

Eu cred ca voi sunteti bolani mintal si nu stiti sa cititi si sunteti analfabeti functionali.
Ce am intrebat eu in intrebare? "Voi ce credeti? Pai la 20-30 de ani trebuie sa fii shredded din greseala"... tu ma iei cu la 123 de ani oamenii se umfla...

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

"Nu, nu e un mizilic laughing Halal de epuizare ce faceti voi la fotbal, daca vrei epuizare adevarata te bagi la sala." Iar vorbesti in necunostinta de cauza laughing copilas fara cunostinte de sport ce esti.

"O spui de parca fotbalistii alearga non stop 90 de minute rolling on the floor In mare parte stai si doar te pozitionezi sa primesti pasa, alergi 5 secunde si pasezi mai departe... ce vorbesti acolo? Degeaba ai tu anduranta mai buna ca mine, desi nu cred, daca eu iti rup gatul cu o mana" Se vede ca n-ai jucat fotbal in viata ta, niciun meci nu seamana cu altul si depinde foarte mult de ritmul unui meci si depinde si pe ce post joci, fundasii laterali si mijlocasii alearga cel mai mult intr-un meci de fotbal, sa faci faza ofensiva-defensiva de zeci de ori intr-un meci aduni niste km alergati, cam cat alearga un insalit intr-un an laughing vai de mama voastra.

"Tu nu cred ca ai idee ce antrenamente fac "insalitii profesionisti in afara" laughing Ce spui tu aici e o parere de om dobitoc, mai ca spui ca fotbalul iti da anduranta mai buna ca alergatul laughing Te aud acum ca spui ca fotbalistii au anduranta mai mare ca maratonistii laughing rolling on the floor" Niciodata un culturist nu se antrena mai mult decat un fotbalist profesionist de afara, nici nu are rost sa iti argumentez de ce pentru ca nu are rost. Si da, fotbalistii au anduranta mai mare decat maratonistii. Marele Usain Bolt, multiplu campion mondial la atletism a vrut sa se apuce de fotbal crezand ca daca are viteza mare va face fata insa din pacate pentru el a fost nevoie de mai multe calitati pe care nu le avea si s-a lasat rapid de idee laughing e voba de *** Usain Bolt nu de neica nimeni, nu a facut fata, o legenda a sportului si tu spui ca un insalit e mai sportiv decat un fotbalist? Dar sa lasam fotbalul ca sunt si alte sporturi, un insalit e mort in fata unui sport care implica cu totul alta intensitate fizica si iti cere calitati mai mari decat masa musculara. Repet: Masa musculara mare este total inutila in sport si iti distruge sansa de a fi competitiv, e imcompatibila cu foarte multe sporturi d-aia n-ai sa vezi unul care a tras de fiare toata viata sa practice un sport de performanta si sa fie in sportul ala, nu exista asa ceva! Oricine poate sa fie culturist dar nu orice culturist poate sa fie sportivwinking.

"Adica sa inteleg ca faptul ca alergi dupa o minge cateva minute pe teren, te crezi sportiv? laughing rolling on the floor Fotbalul e un sport de copii si de saraci, foarte putini fac bani din asta." Repet, tu habar nu ai despre ce vorbesti. E sportul saracilor de azi care vor fi milionarii de maine big grin simt putina invidie cum te roade, macar de castigai bani din fiare dar tu nici macar la concursuri nu mergi, esti doar un copilas care ridica si el niste greutati si jigneste sportivii care au facut performante in sporturi adevarate.

"In afara de anduranta nu castigi nimic din fotbal, scopul tau e sa alergi pe un teren dupa o minge, si sa te deplasezi cat mai rapid cu ea spre poarta sa dai gol, sa nu ti-o fure altii, mare sportiv ce esti"

Castigi anduranta, rezistenta la efort, corp armonios, tehnica cu varza, bani, sanatate, e un sport foarte dinamic, picioare frumoase care apropo, mai lucrati-va piciorusele, insalitilor big grin ca sunt cam pipernicite, se vede urat sa aveti picioare de femei si umeri de gorila.

"Vrei sport adevarat, baga-te la fugit maratoane, la ciclism, inot, kickboxing, box, un sport care necesita creier si care e cu adevarat util, nu fotbal laughing Tu n-ar trebui sa ai dreptul la opinie, n-ai cum sa te compari tu ca ai anduranta si atat, care te p1s1 pe ea, cu mine care am de 100 de ori mai multe abilitati." Am facut putin box, deci stiu cum e si intr-un sport de lupte. Orice sport e frumos iar fotbalul se numara printre sporturile de intensitate maxima, insa un insalit n-are cum sa stie asa ceva, traieste o alta realitate. Toate sporturile pe care le-ai insirat tu acolo sunt cu multe nivele peste sala. Va doare ca nimeni nu va considera sportivi dar asta e cruntul adevar rolling on the floor

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

" Oricine poate sa fie culturist dar nu orice culturist poate sa fie sportiv" nu poate oricine sa fie culturist, daca nu-ti permite geneticul, te antrenezi si 10 ani si tot arati ca o la*a.

"Va doare ca nimeni nu va considera sportivi dar asta e cruntul adevar" care nimeni? Pai bai neica nimeni, mare fotbalist ce esti, cand ai job sau poate 2, iti gatesti singur, iti speli singur, iesi pe afara, etc. n-ai nici timp si nici energie sa te antrenezi 3-4 ore intens pentru fotbal cum zici tu, cand nici macar nu castigi bani din asta.
Sala e convenabila din orice punct de vedere si ai cele mai bune rezultate comparativ cu fotbalul, ai venit acum, ai iesit peste o ora.
Nu vad nici un rost sa te antrenezi 3-4 ore pe zi intens pentru fotbal cand tu nici nu joci la vreo echipa si o faci pentru fun, despre ce vorbesti aici?
" sportul saracilor de azi care vor fi milionarii de maine big grin simt putina invidie cum te roade, macar de castigai bani din fiare dar tu nici macar la concursuri nu mergi"
ce procent castiga banii aia? marea majoritate care urmaresc fotbalul nici nu practica, si din aia care practica, un foarte foarte mic procent ajung sa faca ceva. Nu uita ca echipele mari unde se plateste bine sunt doar cateva, iar in fiecare echipa, sunt doar 12 jucatori + fundasi... echivalent la cateva sute de jucatori, poate nici atat care chiar castiga sume uriase... in schimb cred ca peste 90% care urmaresc culturismul, si practica.

Degeaba spui tu mie cum se antreneaza cei din afara, tu oricum nu ai cum sa ajungi la nivelul lor de atleticism... compari mere cu pere laughing esti complexat ca esti slaban si nu ai brate si corp... du-te la sala si nu mai sta sa imi explici mie ce si cum, la sfarsitul zilei tot tu cu niste carne pe tine arati mai bine (Ronaldo face sala).

| darrio2007 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Ei, pe drk!

| johnnny123 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Pe tine nu te deranjează nimic din comportamentul fraților Tate pentru că, în sinea ta, rezonezi cu (sau cel puțin nu ți se par grave) lucrurile de care acești oameni sunt acuzați.

Pentru că altfel ți-ai fi suspendat admirația pe care i-o porți lui Tate măcar până la finalizarea procesului. Dar admirația ta doar a crescut până în punctul în care iei personal orice lucru negativ pe care-l spune cineva despre el.

Și nu, lui Tate nu-i pasă de tine. Andrew Tate face bani de pe urma ta și a celor ca tine, care-i apreciază și promovează postările și care la rândul lor infectează alți oameni cu aceleași idei și le lărgesc audiența. Dar dacă te-ar vedea aproape mort într-un șanț, ar trece mai departe cu Lamborghini-ul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic, unii grasi, alti slabi, alti prosti ori incapabili sa inteleaga un raspuns primit de nenumarate ori...

Vad ca tot repeti intrebarea asta desi ti s-a raspuns la ea in trecut, tu continui sa o pui, de ce?
Esti si tu ca grasii? Incapabil sa intelegi ce ti se spune, sau esti doar prost?
https://www.tpu.ro/utilizator/abnpes/intrebari/

| SkandallKamataru explică (pentru johnnny123):

"Pe tine nu te deranjează nimic din comportamentul fraților Tate pentru că, în sinea ta, rezonezi cu (sau cel puțin nu ți se par grave) lucrurile de care acești oameni sunt acuzați" nu rezonez dar ii urmaresc de acum 2 ani cand au aparut ei, mi-au placut cum gandesc pentru ca treceam printr-o faza proasta cu fosta mea relatie, imi era greu sa ma antrenez, imi era greu si cu jobul, si ma simteam ca un r4hat... au venit oamenii astia si au abordat efectiv problemele prin care treceam eu, nu am gasit raspuns in alta parte decat la ei, pentru ca au un mod de a vorbi special fata de restul, ti-o spune pe fata cand esti un loser si cand nu, si ce ai de facut.
Asta am apreciat la el, ca isi spunea parerea indiferent de cat de aspra sau nu era, si spunea ce gandeste, vorbea liber, lucru pe care 99% oameni nu il fac in ziua de azi, el dadea lucrurile pe fata.
De cand a aparut el viata mea s-a imbunatatit, si dupa o perioada a rasarit soarele si pe strada mea, tot ce spuneau se adeverea.

"Dar admirația ta doar a crescut până în punctul în care iei personal orice lucru negativ pe care-l spune cineva despre el." afirmatiile tampite da, pentru ca eu ii cunosc, sunt clipuri cu ei cand erau saraci de acum 15 ani, iar ei ca mentalitate sunt LA FEL, nu i-a schimbat banul.
"Și nu, lui Tate nu-i pasă de tine. Andrew Tate face bani de pe urma ta și a celor ca tine, care-i apreciază și promovează postările și care la rândul lor infectează alți oameni cu aceleași idei și le lărgesc audiența"
Ii pasa dar nu la modul sa se implice emotional, ci la modul ca nu vrea ca alti barbati sa mai sufere si sa fie controlati, doreste sa aiba toti vieti bune, sa fie sanatosi, sa arate bine, sa aiba bani multi... e ceva rau in asta?

| SkandallKamataru explică (pentru Violleta2022):

N-am repetat intrebarea cucoana... daca tie iti convine sa stai langa un barbat obez e problema ta. Nu tuturor ne plac balenele ucigase laughing unii mai avem si standarde.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Fotbalistule, ai tu asa corp dezvoltat "armonios" din dat cu piciorul in minge? laughing laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Te inseli baitel, nici eu si nici sotul meu nu suntem grasi, dar vad ca-ti vorbeste gurita fara sa o cuplezi la creieras si scoti numai porcarii pe ea.
Tu esti obsedat de sport, asta se vede din toate intrebarile pe care le pui pe forum, repetandu-se constant aceeasi diema pentru tine, de ce unii sunt grasi, dar este foarte tragic sa ai doar muschi si nimic in cap, asa ca, mai pune mana si mai invata, ca muschii nu tin loc de creier.

| SkandallKamataru explică (pentru Violleta2022):

Uita-te la poza mea, tu vezi ce brat am? laughing Dau un pumn in pamant e cutremur

| Violleta2022 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Pacat ca nu ai nimic in creier, ca muschii nu reprezinta nimic pentru nimeni.

| SkandallKamataru explică (pentru Violleta2022):

Ba da reprezinta laughing Am terminat o facultate, am 2 joburi, am muschi si disciplina, daca asta nu inseamna creier atunci ar trebui sa se schimbe definitia cuvantului.
Nu trebuie sa fii calm sa fii inteligent.

| Violleta2022 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Ma indoiesc!

| GandaIf a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Nu inseamnă că dacă am greșit o literă sunt analfabet, idiotule.
Dar la cei 15 anișori pe care probabil îi aii nici nu mă aștept la un raspuns inteligent din partea ta, du-te și aberează în altă parte baiatule. Că nici nu intelegi ce am scris atat de bătut in cap ești.

| GandaIf a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Hai că ai tu facultate dacă e
Ai 2 joburi? la ce maturat si spalat strazile?
El are mușchi băiețelul, e cineva ))
La cum te exprimi nu ai habar ce e aia disciplina esti doar un pripas virgin care se lauda pe aici iti lipsesc neuroni si iti cauti atentie online dar din pacate nu reusesti decat sa te faci de ras si aici ca si in realitate.

| vodami92 a răspuns:

Barbati slabi erau cei drept multi! dar in anii 1910 1920 1930 1940 1950 1960 1970 1980 1990 si hai sa zicem 2000! atat! dupa 2000 gata! multi ca sa nu fie uscati din aia! au preferat asa! sigur nu e sanatos! dar bine nici sa te faci de ala de 200 kg!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Camatar si recuperator, 2-in-1! tongue

| SkandallKamataru explică (pentru GabiDumitrescu):

Exact, plus iau taxa de protectie de la oameni deci si asta imi adauga la venituri.