| TaviCompany a întrebat:

Deci gata m.am saturat! Vreau sa slabesc am 13 ani 1.60 si 60 de kg nu e bine si ce ma deranjeaza cel mai rau este ca am grasime pe pectorali adica am tatele cam mari... Vreau ca pana incepe scoala sa slabesc mult! Chiar daca nu e sanatos sa mananc decat odata pe zi si sa alerg sau ce sa fac? Si ca sa scap de grasimea de pe pectorali ce fac! Funda si vot!

Răspuns Câştigător
| pizzahut a răspuns:

Bea apa multa, renunta definitiv la dulciuri (se admite odata pe saptamana cate ceva) si mergi cat mai mutl pe jos.

4 răspunsuri:
| Psycho777 a răspuns:

Daca te tii de chestia asta o sa reusesti. Deci: Pentru a scapa de grasimea de pe pectorali ai nevoie sa faci exercitii pentru piept (se va contura forma pectoralilor foarte bine daca faci asa], si poti de exemplu sa te apuci sa facii flotari dar stand in genunchi. Asta pentru pectorali.
Un alt lucru foarte util ai putea sa mergi la fuga (nu sa fugi ca bezmeticu, fuga lenta, la trap) si sa iti infasori pe abdomen si pe spate folie dinaceea de gatit, transparenta, si poti sa infasori chiar si la nivelul pectoralilor si apoi sa mergi la fuga. Bea multa apa inainte si in timp ce fugi (cand faci pauze) ca sa poti transpira cat mai mult.
Apoi in legatura cu mancarea, n ue nevoie sa mananci o data pe zi! O sa faci ulcer. Mananca des si putin, sau, poti manca mai moderat dar inainte sa mananci bea 1-2 pahare de apa ca sa dai stomacului senzatia de aproape plin si apoi o sa poti manca doar putin.
Sper ca te-am ajutat!

| TaviCompany explică (pentru Psycho777):

Mz cred ca uh o sa iei funda.Dar mai astept raspunsuri!winking

| fgsdfgdfgdsfgfd a răspuns:

Hidrateaza-te! Minim 2-3 litri de apa pe zi mai ales ca e vara! Renunta la dulciuri sare si grasimi! Mananca fructe si legume! Seara alearga! Da-te cu rolele, bicicleta.Inainte de fiecare masa cu 15-20 de minute bea un pahar de apa caci creierul nu poate distinge foamea de sete (ori mananci o ciorba ori 2 pahare de apa) creierul nu le distinge happy

| BIA103 a răspuns:

Am calcula cu ajutorul unei aplicatii de pe tableta, si se pare ca ai greutatea sanatoasa, deci nu trebuie sa te chinui sa slabesti, la inaltimea ta aceasta greutate este normala.