anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac sala de 2 luni, ma antrenez bine si incerc sa mananc cat mai multe proteine, zilnic 5 oua fierte, piept de pui si 1-2 pahare de lapte. Nu iau suplimente. Am 17 ani 69kg 173.
Asta am obtinut pana acum:
http://img.plici.ro/image/BYD
http://img.plici.ro/image/BYI
http://img.plici.ro/image/BYO
http://img.plici.ro/image/BYS
http://img.plici.ro/image/BYe
http://img.plici.ro/image/BYo
http://img.plici.ro/image/BYv
http://img.plici.ro/image/BY0
http://img.plici.ro/image/BY3
(Stiu ca nu sunt prea clare)
Nu sunt deloc multumit de brate, le consider prea subtiri si nici burtica nu ma incanta desi pot duce antrenamente pentru abdomen mult mai intense decat altii care au muschii abdominali vizibili.

Intrebarea mea este: ce sa fac sa ajung si eu asa?

http://img.plici.ro/image/BY9
Cei doi fac sala de mai putin de 1 an si ma gandesc ca iau suplimente desi spun ca doar o luna au luat creatina la inceput, putin credibil, nu?

In concluzie, ce sa fac sa ajung si eu asa in 10 luni?
Ce sa mananc? Ce suplimente sa iau? Cat/Cum sa ma antrenez?
Program actual:
1. spate, biceps, abdomen
2. piept, triceps, gambe
3. pauza
4. picioare, abdomen
5. umeri, trapez
6. brate
7. pauza

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. scoate laptele de tot
2. adauga si proteine vegetale ( nuci, migdale, caju, linte, etc. )
3. fara carbohidrati nu faci mare lucru

4. nu mai lucra brate de 2 ori pe saptamna, asta e greseala TIPICA.

Ai facut in ziua 1 : spate+biceps, pana se face din nou "ziua 1" NU MAI ATINGI BICEPSUL.

| AleAnyo a răspuns:

O.O Fara suparare, dar eu stau toata ziua ca un cartof de canapea, citesc si mananc gogosi, sunca si de fapt, in general, cam orice. Si nu stiu de ce, dar am eu vaga impresie ca pe la 35-40 de ani o sa stau mai bine decat tine si cu sanatatea si cu aspectul fizic. Serios? 5 oua pe zi? Tu realizezi cat colesterol implica asta? 2 oua fierte de dimineata sunt mai mult decat suficiente si asta ti-o zic din punctul meu de vedere: incearca sa iesi in evidenta prin intelect, talentul de a nu comenta in plus si pe langa subiect si abilitatea de a sta linistit in banca ta si de a respecta chiar si pe cei care nu te respecta. Asta inseamna om puternic, nu sa fii muschiulos. Pe mine una nici nu ma intereseaza ca baiatul sa aiba muschi, din potriva, in general nici nu-mi plac baietii cu muschi.Pe mine ma intereseaza sa am ce vorbi cu el, sa ma asculte, sa-mi dea sfaturi bune si sa ma iubeasca. Si -doar parerea mea- arati mai bine decat baietii ceilalti. Asta e parerea mea si apropo, doua oua fierte de dimineata, zilnic, iti mentin fata tanarawinking Am simtit ca trebuie sa spun si asta tongue

| NDC12 a răspuns (pentru AleAnyo):

Salut, scuze ca ma bag, dar ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea lui? Poate e vorba de cum se simte el in pielea lui, si de asta vrea muschi, nu toti baietii merg la sala pentru fete, dupa parerea mea doar aia cocalari si idioti merg la sala pentru asa ceva, eu mananc si cate o omleta pe zi din 5-7 oua, dar depinde si de organism, oricum, decat sa merg prin cluburi in fiecare seara mai bine mananc sanatos si merg la sala.

| AleAnyo a răspuns (pentru NDC12):

Nu-i nicio problema ca te bagi, pana la urma, e vorba de opinia ta tongue Problema cu ouale e ca 5 implica prea mult colesterol. Nu e deloc bine pentru sanatate. Si sala, da, poate ca e cum ai zis tu, poate ca merge la sala doar ca sa se simta bine in pielea lui, dar odata ce faci asta trebuie sa te gandesti si la ce va avea de suferit corpul tau pe viitor. O pot da exemplu pe Madonna, care a mers la sala si acum arata ca o mumie. Odata ce inaintezi in varsta, se produc schimbari in corpul tau si muschii nu te vor mai tine, vor ajunge sa se lase si, cea mai simpla si comoda explicare, arata urat. Nimeni nu a zis ceva de mers serile prin club si este evident ca e mai bine sa faci sport si sa mananci sanatos decat sa pierzi astfel noptile. Parerea mea este ca ar trebui sa manance multe fructe, legume, carne si lactate, dar nu asa exagerat. Si mersul la sala mi se pare ok pentru vreo 2-3 luni, dar maxim atat. Ar putea continua sa alerge de dimineata si sa faca exercitii in casa, iar "regimul" ca sa zic asa poate sa-l pastreze. Dar sa nu elimine nimic din alimentatie, caci organismul are nevoie de toate grupele de mancare si sa nu exagereze cu nimic. Orice lucru facut in exces dauneaza intr-un fel sau altul, acum sau mai tarziu. Asta am vrut sa subliniez in raspunsul meu, imi cer scuze daca nu s-a observat si iti multumesc ca ti-ai exprimat parerea, punctul de vedere happy

| NDC12 a răspuns (pentru AleAnyo):

Lasa-ma sa-ti demonstrez ca mersul la sala chiar ajuta, si nu doar doua trei luni, ci cativa zeci de ani, uite cateva exemple:

https://www.google.ro/......ps?/search Are o varsta, a imbatranit, dar e mult mai in forma decat unii tineri din ziua de azi.

https://www.google.ro/......ps?/search Asa ceva nu vezi in fiecare zi si nu oricine poate, si sunt mult mai multi de atat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AleAnyo):

S-a demonstrat ca ouale nu maresc colesterolul.

"Si mersul la sala mi se pare ok pentru vreo 2-3 luni, dar maxim atat", serios? Eu in curand fac 8 ani de sala si tot mi se pare PREA PUTIN.

Vrei sa ramana un COPIL FIRAV si pampalau, care "alearga"?

| jocksov a răspuns (pentru AleAnyo):

Fato inseamna ca nici tu nu ai un aspect prea placut, daca continui sa sustii ce ai zis... sry no offencewinking

| neIIu a răspuns:

Esti slab pregatit fizic, ca sa ajungi ca ei iti va rapi destul timp, baietii chiar daca au luat suplimente crede*ma ca au si lucrat destul... ca sa ajungi ca ei sau mai bine este nevoie de un regim alimentar corect, tu exagerezi cu 5 oua pe zi... trebuie sa ai un regim alimentar corect cat si la ora 22 maxim sa fii in patuc, mananca sanatos inainte de atrenamente si dupa, nu manca cu exces, mananca atat cat simti ca esti bine si ca sa te poti scula de la masa.
deci pentru ca sa creasca muschiul lucrezi pina la maxim si nu te mai ating de exercitiu dat pina cind ai terminat cu toti ceilalti muschi, respecta repetarile, lucreaza cu tehnica, roaga pe cineva sa se uite daca faci corect, ca daca nu efectuezi corect ex, lucru in zadar, in timpul antrenamentului bea 2 l de apa plata! si fa*ti un regim cu alimentele date ( Carne, peste, branza, oua, alte lactate, migdale, nuci, caju, linte, naut )
dar nu exagera!

| jocksov a răspuns:

Parerea mea acuma...
De ce vrei sa ajungi in 10 luni la un nivel? ai vreun concurs de castigat? Nu doar ca poti ajunge asa, ci chiar mai bine.
1. Laptele este bune, consuma in continuare
2. Ouale... cam multe, bagi ficatul in depresie, 5 albusuri pe zi sunt ok, dar 5 oua cu tot cu galbenusuri. nu nu, nu e bine... fa-ti omleta doar din 5 albusuri;)
3. Tre sa ai multe mese pe zi 4-6, nu manca pana nu mai poti sau simti ca plesnesti, de exemplu baga dimineata 2 felii paine prajita cu unt si miere + o cana de lapte, asta la ora 7-8 sau cand te trezesti tu, peste 3 ore, baga un fruct ceva, o banana un mar, strugure, sau chiar un iaurt, pe la pranz baga ceva cu carbo, gen orez fiert, cartofi copti + piept de pui fript la gratar, na, sa iti faci un plan alimentar. apoi vine odihna, culca-te inainte sa vezi ca ceasul indica ora 22:15, adica la 10; 00 nani, odihneste-te;) apoi antreneaza-te FOARTE intens, si adopta un program de antrenament bun pentru fizicul tau, nu urma antrenamentul altora, care au 4-5 ani de sala sau na, 4-5 luni, e diferit,
Incepe sa faci sala cu asta http://hdbody.ro/program-de-antrenament-pentru-incepatori/ ar trebui sa iei in 6 luni, canm 3-4 kg. sper sa te fi ajutat raspunsul meu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru jocksov):

Galbenusul nu-ti afecteaza ficatul. E stupid sa faci doar din albus si sa arunci CEA MAI IMPORTANTA PARTE DIN OU : galbenusul.