| AvalohAlyn a întrebat:

Galatiul face istorie.La fotbal. Otelul Galati campioana Romaniei. Sunteti tristi sau fericiti? Va convine sau nu va convine? Ce parere aveti de campioana Romaniei?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Otelul Galati a castigat campionatul de fotbal al Romaniei.Trebuie sa privesti cu respect pe invingator chiar daca in mod normal se mai aud voci care contesta acest lucru,clasamentul spune tot. Cred ca, campionatul a fost corect pentru ca nu au mai castigat campionatul marele echipe Steaua, Dinamo sau Rapid ca-n vremurile bune, cand castigatorul era deja ales.Eu sunt stelist, este normal sa fim corecti si sa felicitam invingatorul.

14 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Vaslui trebuia sa castige titlul
forza steaua
dinamo=wc

| AvalohAlyn explică:

Sa raspund si eu.Sunt galatean si sunt mandru de asta.Tin cu Otelul din 2005 si am trait si momente bune si momente triste dar am fost mereu cu ochii si cu sufletul la ei.Acum au ajuns campioni si ma bucur foarte mult.Un vis devenit realitate pentru echipa si pentru oras si mai ales pentru suporteri.FORZA OTELUL!

Răspuns utilizator avertizat
| danni3l a răspuns:

Dar nu poate invinge cu milan, aJax sau Barcelona barcelona ii bate cu 9-0 sau 10-0.

| PT1TP a răspuns:

Pot spune doar atat.o sa ia multe goluri in Champions League. Dupa cum s-a vazut, liga 1 e un talmes -balmes,cu arbitrii "prietenosi", trageri de timp si alte "artificii".Dar e de datoria mea sa-i felicit, ca doar sunt pe primul loc.

| pwp a răspuns:

Sunt fericita.ma bucur pentru ei happy

| Corina a răspuns:

Desi nu sunt microbista, chiar detest fotbalul, ma bucur pentru echipa galateana in primul rand pentru ca este din Moldova, iar in al doilea rand pentru ca a dovedit ca este mai buna decat alte echipe favorite. Bravo lor!

| Pho3nix a răspuns:

Sunt Galatean.
Dar, a meritat. Pentru ca si-au dat sufletul pe teren meci de meci. Pentru ca au muncit din greu la fiecare meci. Pentru ca nu le-a pasat parerile celorlalti patroni din Liga 1, si si-au vazut de treaba lor. A fost o atmosfera incredibila la meci si dupa meci, pe strazile din Galati. Am fost suporteri adevarati.
Bravo lor, sunt niste adevarat campioni.
Si pentru cei care spun ca nu vor face nimic in Champions League, va sfatuiesc sa va inchideti gurile.
Ati citit voi in stele? Ati fost la vrajitoare sa va ghiceasca in palme?

| CeQe a răspuns:

Sa dea Domnul sa piarda Timisoara cu Dinamo si Vaslui sa castige cu Pandurii, ar fi 2 echipe din Moldova in Champions leaguehappy doar ca Vasluiul sa treaca de turul 3.Ar face istorie echipele astea

| Sweety_3695 a răspuns:

Sunt cea mai fericita, avand in vedere ca sunt galateanca.E o bucurie imensa pentru toti suporterii Otelului Galati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce conteaza de unde-s, zona? Important ca-s buni; au iesit campioni tongue deci, nu-s trista big grin
Viva Romania!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am vazut la meciul cu timisoara a fost fotbal adevarat chiar daca spun unii ca,pe parcursul campionatului, am fost avantajat de arbitri. Vorbele sint vorbe, fotbalul e fotbal.Intradevar nu putem spune ca avem jucatori de o valoare inestimabila, golgeteri sau debordanti de tehnica, dar au un joc de echipa bine pus la punct de antrenor.Sa speram la citeva achizitii dar trebuiesc bani.Deocamdata sint bucuros pentru reusita.Hai Otelul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata admiratia pentru moldovenii astia! Consider ca au castigat pe merit, in ciuda tuturor speculatiilor. Sa le fie rusine celor care cred altceva. In tara asta, atunci cand faci performanta, se gasesc destui care sa arunce cu rahat. Otelul nu are banii granzilor, dar prin ambitie, prin calitatile jucatorilor si tehnica aplicata de Dorinel, au ajuns unde si-au propus. Bravo lor!
P.P. In tara asta, nu mai exista respect pentru o munca bine facuta. Exista doar invidie, incultura, si nesimtire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jos pălăria-n faţa lor : )
O zi minunată în continuare!