| AvalohAlyn a întrebat:

Otelul Galati
http://www.youtube.com/watch?v=3aBdUSNgZ1c

http://www.youtube.com/watch?v=qkPDbkqHsFg


http://www.youtube.com/watch?v=BxH1IxuTxCs

OTELUL GALATI,echipa din Galati,, echipa de FOTBAL pe care o ADOR este CAMPIOANA SI SUPERCAMPIOANA ROMANIEI LA FOTBAL EDITIA 2010-2011, echipa care a jucat in cele mai importante competitii,a luat titlul si Supercupa batand chiar pe Steaua Bucuresti(ce miracol si ce bine)

Acum am venit de la meci, a batut Otelul cu 1-0 iar portarul Grahovac a facut un meci extraordinaaaaaaaar! Deabia astept sa iau autografe de la jucatori si antrenori.


FORZA OTELUL!

Ce parere aveti despre echipa?


Aici vreau sa vorbesc despre pasiunea MEA OTELUL GALATI, MANDRIA MEA SI VIATA MEA (ALATURI DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXA)

6 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E mai bine decat niciuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing. " Ce parere aveti despre echipa? " - O echipă obişnuită, de duzină, care cu mult noroc a rămas multe sezoane în Liga 1.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Te inseli.Nu cred asta.Am fost noi un grup unit, profesionist si modest.Asta e secretul.MUNCA,TALENTUL si MAI ALES MUNCA SI PERSEVERENTA JUCATORILOR! Si aveam si un antrenor MARE, si acum il avem, pe GRIGORAS!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Aţi fost, aţi fost. Profesionist din cale afară 20 de ani la mijlocul clasamentului. laughing Serios acum, nu am nimic cu această echipă, dar prea o ridici în slăvi. Este o echipă, să zicem, de tradiţie a campionatului nostru şi atât. Cât despre Grigoraş, tot respectul. Un antrenor foarte bun şi cu o personalitate puternică.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Am castigat cu Juventus in cupa uefa in 1988 nu stiu sigur anul cu 1-0, am jucat in Europa de multe ori, ne-am clasat pe 4 intr-un sezon si performantele de dupa 2011.Deci shut up si FORZA OTELUL!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Îmi place că-ţi susţii echipa favorită necondiţionat. Nu-mi place că eşti microbist fanatic. Performanţe în cupele europene au avut multe echipe din Liga 1, nu doar Oţelul.