| roxanaghiuzan a întrebat:

Heey! Mi-am facut abonament la sala dar mi-e rusine sa merg singura plus ca nu stiu sa folosesc aparatele alea! Deci intrebarea mea e : exista cineva pe acolo care sa-mi arate cum se folosesc aparatele alea? Am auzit ceva de antrenor dar ma gandesc ca e o persoana pe care trebuie sa o platesti separat nu? Si mai am o nedumerire... daca ma duc singura o sa se uite lumea ciudat la mine? Adica toata lumea merge insotita? Pls heelp me!

Răspuns Câştigător
| MrLucas a răspuns:

La orice sala e minim un membru din personal care iti poate arata cum trebuie procedat, multa lume merge insotita dar asta nu inseamna ca daca nu o faci se uita lumea ciudat la tine.Eu de multe ori ma duc singur spre exemplu, nu te mai ingrijora de ce vor crede altii despre tine!

1 răspuns:
| MaeRii a răspuns:

Lumea se uita deoarece va vedea ca esti noua pe acolo, doar din curiozitate.Nu se vor uita din cauza ca vei merge singura sau ca nu stii sa folosesti aparatele.Nu este nici o rusine faptul ca mergi singura si nu sti, poti cere ajutor de la cei ce lucreaza acolo sau cei ce stiu sa foloseasca aparatele.