| Ejkoli a întrebat:

Hei. Sunt baiat, peste o luna implinesc 15 ani dar sunt cam slab si micuț. Am 1.71m înălțime și 58 kg. Vreau sa ma apuc de baschet si vreau sa ma fac mai solid sa umplu si eu uniforma. Vreau sa pub muschii si putina grasime.

Vreau sa imi cumpar praf de proteine ca sa consum shake-proteic. De unde sa imi cumpar? Imi afecteaza cresterea? Ma voi face mai masiv?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

In primul rand, stii ce sunt proteinele?

| Ghostplayer a răspuns:

Sa stii ca proteinele artificiale te distrug.Iti pica sistemu imunitar de tot si daca o sa iei snake-proteic sau iei in prezent te sfatuiesc sa te opresti.Provoaca alergii mai rar provoaca imunitate la pasteile si alte lucruri uratee..Si apropo nu te vei face mai masiv cum zici tu iti trebuie proteine naturale sisala. Funda?

| Croitoru_Vlad_1997 a răspuns:

Proteinele le poti cumpara si de la farmacie... daca nu te apuci si de putin efort (Ex: sala de forta) o sa te ingrasi si nu o sa fi striat.

| craciungeorge10 a răspuns:

De crescut depinde de multe lucruri, eu la 15 ani aveam 1.69 acum am cam 1.77, ma rog fiecare cu geneticul lui, m-am apucat de sala si eu unul iti recomand, in afara de exercitile care pun presiune pe coloana poti sa faci orice, bei un shake dupa si dormi cat poti de bine, si mananca mult.