anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


As putea sa slabesc intr-o saptamana vreo 4-5 kg daca alerg dimineata o ora, dupa-amiaza dansez tot o ora si seara zumba? ...si elimin dulciurile, sucurile, paine ...mananc doar salate si o felie de paine/zi.Si ce ar mai trebui sa fac?
M-au invitat prietenii mei la strand saptamana viitoare si corpul meu nu e pregatit pentru asta sad. Am 1.67 si 58 de kg...

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate intro luna... intro saptamana slabesti maxim 1 kg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei! Nu se slabeste nummai cu o ora de alergare usoara sa stii de la mine.Se slabeste cu munca timp de o zi intreaga. La sapa la porumb, pe camp, la 35 de grade celsius, cu apa calda toata ziua pana la ora 17. Si maine din nou.Si tot asa o saptamana. Cu doar o ora de...plimbareala in pas alergator mai rau iti faci pofta de mancare site ingrasi si din apa rece bauta sau din sucuri. Munca vere,e cea mai sanatoasa, ajuta la slabit, nu conteaza ce mananci, intr-o ziintreaga de munca iti iese pe nas toata grasimea. Cine crede ca nu am dreptate, sa comenteze. Eu un doua saptamani de munca la camp am dat cred ca 7 kg jos, fara sa mananc salate.Mananc ce vreau.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti putin cam prost, pot sa slabesc practic si uitandu-ma la filme toata ziua. Este vorba doar de caloriile intrate vs. cele iesite. Ai dat 7kg jos, crezi ca 7kg au fost doar grasime?
Ca sa slabesti iti trebuie un deficit caloric, el se face fie prin alimentatie fie prin activitate fizica. Acum puteti sa alegeti fie renuntati sa zicem la 2 felii de paine fie faceti in plus 20minute cardio, alegerea este a voastra.

| anonim_4396 explică (pentru Goldenboy97):

Poate ai dreptate, eu am spus parerea mea.Ai si tu un raspuns bun cu exceptia unui cuvant care n ar fi trebuit sa-l scrii. Nu te face mai inteligent acel cuvant, parerea mea.

| SimonaSimona01 a răspuns:

Este foarte mult 4-5 kg intr-o saptamana.4-5 kg le slabesti intr-o luna

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Dupa masa plimba-te jumatate de ora in pas alergator, culcate devreme (pentru ca organismul are nevoie de asta deoarece corpul "vede" caloriile consumate intre ora 11-1). Si daca ti se face foame mananca ovaz sau orez expandabil ( pentru ca o sa ti se faca foame si din moment ce tu depui efort si nu te hranesti in mod corespunzator s-ar putea sa ametesti si degeaba ai facut tot pentru ca nu mai poti face miscare daca ti se face rau).
Sa imi spui daca ai slabit sunt curioasa.

| ingerashulll a răspuns:

Cred ca poti sa slabesti 3-4 kg, daca chiar o sa faci asa cum ai scris acolo, dar nu cred ca esti grasa... greutatea ideala este de scazut -110 din inaltime adica tu trebuie sa ai 57kg. Dar e alegerea ta.

| PandyCrs a răspuns:

Sincer eu nu prea cred ca poti slabi intr-o saptamana 4-5 kg in primul rand cand incepi un regim alimentar painea trebuie scoasa imediat din alimentatie. Si din cate am auzit intr-o saptamana poti slabi cel putin 3 kg....Iti voi lasa un link pentru o dieta de o saptamana :) SUCCES!:) http://www.perfecte.ro/......besti.html