| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU

Cand fac la sala biceps cu haltera de 40 kg la plan inclinat incepe sa ma doara foarte tare incheietura de la mana stanga!
greutatea nu este cu mult peste puterile mele si nu trebuie sa ma fortez prea tare sa fac 10 repetari insa sunt nevoit sa ma opresc la a doua serie deoarece ma doare foarte tare... si doar la mana stanga sad

Nu am avut mana rupta si nici nu am suferit accidentari grave la brat pentru a pune vina pe ele!

Ce as putea sa fac? dau funda! app nu vreau sa ma trimiteti la medic sau alte chestii pentru ca nu am nici o problema la mana. atat doar ca ma doare incheietura!

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Schimba pozitia incheieturii, gen indoita mai mult.

| RobertMoon a răspuns:

Durerea de încheietura se datorează in mare parte exercitiilor făcute cu ganterele la piept, încearcă sa te legi strâns acolo pe timpul antrenamentului, si eu am avut problema asta, dar nu s-a datorat unei accidentari, m-am legat acolo cu bandaj plus mânușa cu arici stransa si ea tare la încheieturi si mi-a trecut sau m-am obisniuit eu cu durerea.

| Moonlight15 a răspuns:

Am patit si eu asta... Daca te doare incheietura nu te forta crede-ma... Poti incerca sa faci cu gantere, sunt la fel de bune. Poti renunta la haltere o perioada si sa faci cu ganterele si cand te simti pregatit poti incerca iar. La mine a functionat, acum depinde. Multa sanatate!

| andreeaandra989 a răspuns:

Nu ai tinut mana bine, s-au te-ai fortat prea mult... alta explicatie nu gasescwinking Sper ca te-am putut ajuta

| ANONYMBOSS293 a răspuns:

Incearca manusi care au benzi pentru incheieturi sau du-te la farmacie si ia-ti benzi separat.