anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU happy Intr-o bateie conteaza marimea adversarului?
Daca e mai inalt si mai lat in corp de cat mine ar trebui sa mi fie frica?
Unde sa lovesc ca sa il ametesc/amortesc laughing?
DAU FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| Vladut650 a răspuns:

Cel mai important e curajul. Daca ai curaj si esti sigur pe tine, esti si bun la bataie. Sunt foarte multi barbati care se lauda ca ei nu au luat bataie in viata lor. Asa ceva nu exista, toti am mancat bataie macar o data. Deci daca ai curaj si esti sigur din vorba vei tine la distanta chiar si o gasca intreaga. Dar daca se ajunge la bataie, dai in barbie.

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Experienta spune totul in sporturile de bataie chiar si in bataia de strada. Experienta bate marimea si teoria asta trebuie sa tii minte intotdeauna.

| Syndre a răspuns:

Mai important e cât de priceput e și câtă forță are.
Dacă iei 2 care au la fel de multe cunoștințe de bătaie, să zic așa, mărimea contează pentru că în general e direct proporțională cu forța. Unul de 70kg o să aibă mai mult forță decât unul de 40kg, dar mai sunt și excepții(gen grăsanii).

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns:

In primul rand conteaza tehnica. Daca pun un schilod campion de arte martiale...e posibil sa omoare cu bataia pe unu care e cat bivolul de mare. In al doilea rand conteaza si forta. Cunosc multe persoane care au muncit la viata lor prin santiere sau genu de munci grele si nu sunt masivi dar au mai multa forta decat multi giganti, adica cand iti da un pumn iti divorteaza ochiilaughing
Si unde sa il lovesti? depinde... daca vine unu care iti poate pune in pericol viata, una sanatoasa la oua si fugi( ai grija ca daca ratezi ai dat de naiba). Da r cel mai bine evita situatiile violente. Mai sunt si alte zone unde il poti lovi, dar pot fi chiar mortale unele daca sunt bine plasate si puternice si nu cred ca ai vrea sa ajungi prin tribunale.