| Sarah333444348837dkcnsjxn a întrebat:

Heiiii!
Ce părere aveți despre fetele carora le place fotbalul? I mean, mă uit la fotbal de câteva luni(de la mondial) și cred că mi se potrivește foarte mult, am și câteva echipe preferate(Man city, PSG, Barcelona), dar cunosc persoane care mi-au spus că fotbalul nu este pentru mine, e doar de băieți. Voi ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

O parere in regula, nimic insa iesit din comun
Tu ce pareri ai insa de baietii care prefera nissan gtr in loc de porsche panamera diesel?
Daca tot cerem raspunsuri ca sa ni se valideze preferinte happy

| Sarah333444348837dkcnsjxn explică (pentru Simpatic):

O părere neutră laughing
Nu o prea am cu mașinile

| Simpatic a răspuns (pentru Sarah333444348837dkcnsjxn):

Ok, fotbalul este pentru toata lumea : baieti, fete si LGBT, nu are un anume gen, deci baietii care zic ca e doar pentru baieti, nu au dreptate.
Din pacate mie nu imi mai place fotbalul de ceva vreme, mai ales asta din Romania e o mizerie, ma uit doar la Campionatul Mondial, inainte insa eram mare iubitor de fotbal, eram inrait, tineam cu Dinamo si nu pierdeam niciun meci la tv, rar mergeam si pe stadion, chiar in galerie la echipa din orasul meu.
Am si jucat fotbal la juniori cand eram copil, legitimat la club de fotbal, off vremuri

| ReddY25 a răspuns:

Nu e nimic rău în asta

| Ilovedinero a răspuns:

Ok, dacă fotbalul este doar pentru băieți sa le spui acelor persoane ca băieții n-ar mai trebui sa fie bucătari, ca n-ar mai trebui sa facă balet, ca n-ar mai trebui sa își rada barba și veverițele de la subraț și ca n-ar mai trebui sa meargă la cumpărături. Fetele n-ar mai trebui sa muncească, ar trebui sa stea cu capu-n oala, n-ar mai trebui sa fie medici, n-ar mai trebui sa existe în sporturi( m-a durut când am zis chestia asta) și ca ele ar trebui sa meargă și sa dreagă doar ce vrea bărbatul iar bărbatul sa meargă în jungla și sa se bata cu gorilele și leii.Fiecare poate alege exact ce vrea sa fie și ce vrea sa facă. Esti băiat și ești mai sensibil? Alegi exact ce îți place
Ești băiat și îți place să te simți mai masculin? Faci exact ceea ce te face sa te simți bărbat
Ești fata și îți place să fii feminina și sensibila? Foarte bine, nu multe reușim sa fim asa
Și exact genul care îmi place mie cel mai mult
Ești fata și îți place să fi mai băiețoasa? Perfect, fa exact ceea ce te face fericita și te face sa fii independenta.Mie care fac kickboxing de la 7 ani și făceam șpring cu băieți și pe strada am mai avut altercații cu bărbați nu poate nimeni sa ma convingă în nici un fel posibil pe aceasta lume și cea de dincolo ca oamenii ar trebui sa aibă un anumit nivel de duritate sau delicatețe.Si apa și eu ma uit la fotbal și am jucat 3 ani dar acum joc ocazional, nu mai fac antrenamente și etc.Fotbalul e un sport super și cel puțin mie mi-e sufletul în timpul meciurilor la gura iar după meci la echipa