| TarjaTurunenFan a întrebat:

Hey TPU!

Ce sport sa practic dintre volei si baschet? Tata ma obliga sa merg la unul si nu stiu care din ele.

Fundita!

Răspuns Câştigător
| para001 a răspuns:

Baschet

10 răspunsuri:
| Eron a răspuns:

Alege tu! Gandeste-te ce iti place mai mult:alergat, dribling, tehnica(basket) sau poate preferi placerea de a trage, de a servi o minge in forta, o ridicare excelent de buna.Mie imi plac ambele sporturi, desi mai mult basketul:am o slabiciune pentru dribling.Joaca cu prietenii ambele si vezi pentru care ai inclinatie si placere mai mare.Vei gasi singura raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voleiul e mai feminin si din puctul meu de vedere mai usor. am multe fete in clasa care nu par sportive deloc dar au jucat volei in generala si joaca foarte bine.

| Nickname1890 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voleiul de performanta nu este deloc usor si nicidecum feminin (chiar daca il joaca mai mult fetele, atunci cand urmaresti un meci de volei masculin este mult mai spectaculos).

Eu unul prefer baschetul, dar tine strict de preferinte. Important este sa faci un sport care sa-ti placa. Sunt sigur ca poti sa-ti convingi tatal sa te duca la un alt sport in afara de astea doua daca tie ti-ar face placere mai mare acel sport.

| cristiiiiiii a răspuns:

Daca esti fata iti recomand voleiul este usor nu este atat de dur ca baschetul si este mai pentru fete

| bObby123 a răspuns:

Daca esti fata volei. o sa te ajute sa iti construiesti un corp frumos
daca esti baiat basket... o sa te ajute sa te inalti si o sa ti se mareasca forta in picioare!~

| adinaiuliana a răspuns:

Eu iti recomand sa joci volei.

| blueangel99 a răspuns (pentru adinaiuliana):

Si eu tot la fel. Frate, nu suport baschetul. Mă apucă toţi dracii la şcoală când ne pune profa să batem mingea. Eu prefer voleiul.

| madalinutza1876 a răspuns:

Pai depinde de tine.Eu sunt la baschet si mi se pare foarte frumos, dar am fete in clasa care sunt si la volei. Daca iti place sa alergi mult si ai rezistenta du-te la Baschet dar daca esti mai delicata si putin mai lenesa du-te la volei.
Succes, eu sper sa alegi ce e pe gustul tau eu una aleg baschet

| Acuarella a răspuns:

Amandoua sporturile sunt frumoase, ce-i drept, voleiul este mai feminin iar baschetul este mai dur. Depinde ce gusturi ai, eu sunt la scrima ( un sport destul de dur) si imi place mult, dar sunt persoane care spun ca este un sport mult prea violent. Toate sporturile sunt frumoase in felul lor, dar depinde de gusturi. Indiferent ce alegere vei face trebuie sa mergi inainte si sa nu te iei dupa toti oamenii care iti spun ca este un sport urat si nu vei ajunge nicaieri, daca eu luam in seama tot ce spuneau cei din jurul meu nu ajungeam nicaieri happy sper ca te-am ajutat si mult succes indiferent de alegere!

| Acuarella a răspuns:

Buna! Amandoua sporturile sunt foarte frumoase in felul lor. Voleiul este mai feminin pe cand baschetul este un sport mai dur. Eu sunt la scrima, si crede-ma daca ma luam dupa toti cei din jurul meu care imi spuneau sa renunt ca este un sport prea violent dar nu i-am ascultat si am mers inainte. Daca tie iti place ce faci atunci nimeni nu-ti poate spune sa renunti, asa ca alege ce sport vrei tu, care iti place cel mai mult si la care crezi ca o sa te descurci cel mai bine. Daca nu poti alege intre ele ai putea sa incerci cate o saptamana la fiecare si sa vezi la care te descurci cel mai bine ( nu iti face griji daca nu reusesti din prima, asa este la orice sport). Sper ca te-am ajutat si mult succes indiferent de alegerea luata happy