| Mytzyca a întrebat:

Intrebare pentru baieti. In ce echipa joaca Cristiano Ronaldo si David Beckham si cam si ce rang au ei ca fotbalisti? Ei impreuna cu Messi pot fi cei mai buni fotbalisti ai lumii? sau sunt?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Cristiano Ronaldo joaca la Real Madrid. David Beckham la Los Angeles Galaxy, o echipa din USA.Ronaldo se lupta cu Messi pentru titlul de cel mai bun fotbalist al lumii.Messi are o echipa mai buna in spate, deci ii e mai usor, drept dovada a castigat ultimele doua baloane de aur. David Beckham nu mai e ce a fost.Varsta si'a spus cuvantul.El a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii in perioada cand juca la Manchester United.In rest, in perioada Real Madrid sau AC Milan a ramas un jucator bun, insa nu de nivelul lui Ronaldo sau Messi.

4 răspunsuri:
| TheStranger a răspuns:

Uite ca sunt fata si iti raspund.Cristiano R. joaca la real Madrid, iar David Beckham joaca la AC Milan, nu pot sa-ti spun exact ce rang au, Ronaldo ar forma o echipa buna cu Messi, da cu Beckham nu prea cred, nu mai e ce a fost...

| VladRonaldo7 a răspuns:

Cristiano Ronaldo-Real Madrid
David Beckham-L.A Galaxy
Lionel Messi-F.C. Barcelona
Si da sunt cei mai buni fotbalisti din lume,dar si Wayne Rooney(Manchester United),Kaka(Real Madrid),Terry Henry(New York Red Bulls),Neymar(Santos F.C.),Bastian Schweinsteiger(Bayern Munchen), Raul(Partizan Belgrad), Ronaldinho(Flamengo) sunt foarte foarte buni! Funda.

| adyadelin46 a răspuns:

Messi joaca la fc barcelona, cristeano ronaldo joaca la real madrid si david ala joaca la ac milan

| maryusyca3 a răspuns:

Cristiano Ronaldo joaca la Real Madrid
David Beckham este imprumutat de Tottenham
Lionel Messi joaca la Barcelona
toti trei sunt jucatori formidabili
Ronaldo,, se lupta'' cu Messi pentru cel mai bun jucator

Întrebări similare