| gojira a întrebat:

Joc la pariuri sportive, am gasit pe google un site de pronosticuri sportive platite, ce parere aveti? l-ati incercat? dau funda pentru pareri (fara comentarii de genul, nu mai juca la pariuri)

8 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Pai raspunsul meu este o intrebare? ai citit vreo data definitia cuvantului predictie?
PREDÍCŢIE s.f. 1. Operaţie raţională de anticipare a unui eveniment sau fenomen; previziune. 2. Prevestire; presentiment. [Gen. -iei, var. predicţiune s.f. / cf. fr. prédiction, lat. praedictio].
deci este doar unul care ghiceste scoruri sau rezultate. este la fel ca si cand faci tu acelasi lucru. nu se merita sa platesti.

Răspuns utilizator avertizat
| ionupo a răspuns:

Eu sunt abonat la un site de predictii sportive si primesc in fiecare zi pe email un singur meci pe care-l joc.Este vorba despre www.eFootballTips.com Are si varianta in limba romana. Iti spun doar ca la ultimele 15 tips-uri a avut doar 2 ratate. La fiecare meci primesc pe email si motivul pentru care a fost dat acel pronostic asa ca e ok. Succes! :)

| gojira explică:

Drhotzu esti un ratat, n-am nevoie de copy/paste din DEX, stiu lb romana. daca tu esti amarat si n-ai bani este problema ta. eu vreau sa platesc pe unii care stiu mai bine ca mine sa parieze, ratatule.

| georo2014 a răspuns:

Poti incerca, important este sa verifici istoricul lor... care ar trebui sa fie si unul real. Eu folosesc serviciul celor de la http://www.icehockey-tips.com/