| L3monx a întrebat:

Oameni cu sala recomandati creatine monohydrate? am 17 ani si ridic gantere acasa am auzit ca e buna vreau sa stiu daca e adevarat miturile cu penisu sau asa

4 răspunsuri:
| SkandallKamataru a răspuns:

Da, e cel mai bine studiat supliment din lume, poti sa te informezi si singur pana vine violetta sa iti bage prostii in cap.
Iei 5g pe zi, si in cam 3 saptamani iti saturezi muschii, ajungi sa retii apa in muschi si o sa ai o capacitate mai mare de efort. in loc de 10 repetari, pe creatina ai putea face 12 de exemplu.

| L3monx explică (pentru SkandallKamataru):

Mitul cu penisul cum este? si inca o nelamurire te rog stiu ca creatine face ca apa sa ramana in muschi astfel sa fie mari sau sa para dar ajuta si la forta? mai mult forta m-ar interesa

| SkandallKamataru a răspuns (pentru L3monx):

Mai frare suntem in 2024, aveți tot internetul la dispozitie sa va informati, aveti chat gpt, nu mai credeți toate miturile si toate rahaturile.

Si cand ți-am răspuns "In loc de 10 repetari ai putea face 12 pe creatina" nu ti se pare ca ai crescut in forță?
Tu fa acolo antrenamente cum trebuie si mananca cum trebuie asta e lucrul principal pe care trebuie să-l faci, creatina si pudrele proteice sunt doar suplimente, ar trebuie sa reprezinte doar 10% din ceea ce faci, nu sa crezi ca iei d-alea si deodata devii bruce lee ca nu funcționează asa, sunt doar simple suplimente.

| Cosmin86 a răspuns (pentru L3monx):

Creatina se gaseste in carne si in peste (in special in carnea rosie, gen vita, vitel, porc). Ai auzit pe cineva sa aiba probleme cu penisul de la mancat carne? Ca altfel s-ar fi facut toti VEGETARIENI.