| GheorgheGino a întrebat:

Pentru rezultate mai bune cum este indicat sa consum pro whey natur, creatina creapure si dextroza? Sa le pun pe toate intr-un shake proteic luat inainte si dupa antrenament sau sa fac fac un shake cu pudra proteica, creatina sa o dizolv inainte si dupa in apa si dextroza dupa antrenament? E ok daca beau shake din cana sau trebuie ceva mai mare?

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Creatina si dextroza impreuna, iar Pro whey natur oricand in timpul zilei. Creatina nu conteaza cand o iei, eu o luam uneori dimineata, dar la un moment dat mi s-a facut sila si o luam dupa ce ajungeam acasa cu putin lichid si atat.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sub 20 de ani, nu se recomanda aceste suplimente, care iti vor afecta hormonal corpul, aducand modificari ireversibile in corpul inca nedezvoltat al unui adolescent.

| Grozavu_Alex_1998 a răspuns:

Ce intrebare stupida."e ok daca beau din cana?" bea din blender direct laughing) lasa prafurile ca am luat si eu si e risipa de bani, baga o ceafa la gratar, oua..carnita,sunca..mananca bine si trage de fiare tare. Stiu ca nu e un raspuns satisfacator, dar ai sa intelegi mai tarziu, papa bine si trage de fiare si n o sa ti para rau crede-ma! Spor..si nu mai da bani pe prostii ca nu se compara niciodata prafu de nesquik cu tocanita pe care ti-o face mata.