| xxcatalinxx a întrebat:

Programul 8 MINUTE ABS functioneaza? doresc sfatul cuiva care a incercat. poti obtine un abdomen cu patratele cu ajutorul acestui program? in cat timp? dau funda la cel mai bun raspuns.mersi

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!
Poti obtine rezultate facand abdomene zilnic, dar fara sa supraantrenezi muschii abdominal. O dieta sanatoasa, lipsita de grasimi, junk food si bauturi carbogazoase, te vor ajuta.
Daca ai grasime pe burta, trebuie sa faci mai intai aerobica multa, pana dai jos stratul adipos, pentru ca abdomenele nu slabesc, ele doar fortifica muschii.
Orice stil va merge daca respecti indicatiile de mai sus. Nu conteaza ca e 6/8/10 minute ABS, what ever. Conteaza sa lucrezi macar 4 exercitii de abdomene cu 4 serii pe exercitiu si minim 10 repetari pe serie dar nu mai mult de 20-30. Abdomenele trebuie executate corect si nu trebuie sa te obosesti cu 100, ca la 30 deja le faci incorect, deci vei avea parte doar de febra musculara, rupturi de tesut si muschi pauza. Flotarile ajuta si ele la formarea abdomenului.

Multa bafta!

1 răspuns:
| tusha a răspuns:

Da.FUNCTIONEAZA! eu m-am tinut o luna de el dupa care am plecat in Italia si nu am mai facut.Dar se vedeau rezultate dupa o luna au inceput sa iasa in evidenta patratelele. Daca faci 2 luni iti promit eu ca vei avea un abdomen tare depinde de cat de gras esti sau depinde daca le faci ca ala.