| DieterBortscher a întrebat:

Sall all. Vreau sa imi cumpar si eu un skateboard. N-am avut niciodata unul. Am vazut la altii si mi sa parut fain. Am mai cautat pe net si am vazut ca nu merita sa cumperi unul scump daca nu stii sa mergi cu unul. Daca mi-as cumpara un Skateboard Falcon Action 709B (design 3) cu 89.49 lei, credeti ca miar fi bun pentru inceput? Credeti ca este destul de tare (adica sa nu se rupa repede)? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la început am avut unul cu roţi de plastic şi...uhm, după ce am învăţat mai bine, n-a fost prea ok.
Cele mai bune sunt cele de la Intersport, poate că sunt mai scumpe, dar rezistă în timp şi la căzături şi chestii şi da.xD (dar să fie cu roţi de silicon)
Dacă nu ai experienţă, îţi poţi lua unul cu roţi de plastic, dar ai da banii degeaba, deoarece roţile se tocesc imediat şi merge şi greu.
Mbine, însă de te vei urca imediat pe unul care alunecă s-ar putea să cazi şi crede-mă că doare laughing
Ai putea eventual să îţi schimbi roţile (ow, şi când îl cumperi, verifică să fie bine strânse)
Ai văzut la alţii şi ţi se pare fain, dar nu e aşa uşor. E nevoie de timp şi foarte multe încercări, şi ar fi bine să ai o cască, pentru că o să iei multe căzături laughing
Şi o chestie foarte importantă, la fel ca la role, să nu stai niciodată pe spate, ci puţin mai aplecat în faţă, pentru a evita accidentele.
Baftă ^_^