anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani, 1.80 m si 65 de kg. din vara as vrea sa ma apuc de un sport care sa ma formeze din punct de vedere fizic( in special masa musculara). M-am gandit la 2 optiuni:ori karate ori muay thai sau kick boxing.In primul rand as dori sa stiu daca la kick boxing sau muay thai mi-as putea face urme pe fata, adica sa ma desfigurez sau daca merita sa incerc fara teama.La karate sa-mi dezvolt musculatura? Daca stiti profesori buni de karate sau muai thai in bacau spuneti-mi unde ii pot gasi

Răspuns Câştigător
| punish3r a răspuns:

Eu iti recomand muay thai.sunt practicant de muay thai de 2 ani si pot sa iti zic ca sunt lupte destul de violente aici in schimb se merita efortul.la inceput m-au boxat destul de grav ceilalti dar asta pentru ca acum 2 ani muay thaiul(thai boxul) erau considerate lupte ilegale astfel ca rar gaseai echipamente de protectie(doar la cateva sali).pot sa zic ca am avut de tras din greu dar pot sa zic ca inca din luna 3 am observat rezultatele(fizic dar si psihic). cateodata veneam cu un ochi umflat sau cu buza sparta acasa dar se merita. daca asculti ce iti spune antrenorul si tragi tare, atunci te vei dezvolta armonios.am practicat si karate si pot sa zic ca nu m-au ajutat cu nimic.cateodata sunt uimit la cat de usor pot sa pun jos 2 oameni fara prea mult efort.intr-adevar e un sport periculos si brutal fata de alte lupte insa eu ma bucur ca inca practic muay thai si abia astept sa merg vineri la urmatorul antrenament din saptamana asta. sfatul meu e sa practici muay thai(stai linistit ca sunt mai multe sanse sa te desfigurezi la fotbal decat la muay thai).
P.S. si mie imi era frica la inceput cand mi-am luat cativa pumni zdravani dar acum cand iau parte la un conflict imi e un pic frica sa nu bag pe altii in spital din cauza ca m-am obisnuit sa lovesc tare.

| Munteanu_Florin_1996 a răspuns (pentru punish3r):

Salut esti din Bacau?, daca da as fi interesat de sala de arte martiale!

| Munteanu_Florin_1996 a răspuns (pentru punish3r):

Salut esti din Bacau, daca da as fi interesat de sala de arte martiale!

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca artele martiale koreene (tai-chi) sunt cele mai super. thinking

| Nysha a răspuns:

Eu tiam recomanda handbal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca s-a inteles bine: nu vreau handbal sau innot sau altceva, pur si simplu vreau ceva gen karate, taekwondo, muai thai care se gaseste in bacau si care ma poate forma bine din punct de vedere fizic fara sa ma desfigurez(cel mai amre risc la box)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu spun nu alte sporturi decat arte martiale, si sunt luat cu dans sportiv si baschetstraight face

Răspuns utilizator avertizat
| BillyX a răspuns:

Muay thai e mai solicitant mai agresiv =mai multa miscare mai mult exercitiu happy

| sebbyS a răspuns:

Fa forta si inot in paralelwinking

| iuliamo a răspuns:

Eu sunt la karate de anul trecut... locuiesc in resita am centura galbena si dau de portocalie.e frumos la karate trebuie sa inveti si sa fi atent la katau-ri. kata=lupta cu om imaginar.la kumite e un fel de box...chiar nu stiu antrenori din bacau

| alipisi1 a răspuns:

Incearca dans sportiv sau karate]

| blablabla_8765 a răspuns:

Mai bine incerci baschet sau innot si o sa fie mult mai OKEI.