| AssoX a întrebat:

Sall TPU, vreau sa raspunda cineva care se pricepe.Merg la alergat luni,miercuri, vineri si duminica + sa mananc sanatos si putine grasimi.Cam in cat timp dau jos 3 kg?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca te tii de programul asta, in maxiiiim o luna sunt pierdute, poate chiar mai multe. Depinde cate ai in plus.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Dacă menții ritmul si alergi destul de mult... Aprox 1 luna -1 luna jumate. Oricum dacă alergi o zi si la cântar arată ca ai slăbit 1 kg in prima zi nu e asa, ai dat doar apa afară. Tu ia si aleargă si într-o luna cam asa ai dat jos 3 kg.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexDFY a răspuns:

Nu e de ajuns sa faci asta pentru un timp, o sa slabesti rapid, dar dupa daca revi la stilul de viata mai nesanatos si nu mai alergi, o sa te ingrasi, incet.Ce faci tu acum trebuie sa fie un stil de viata, nu doar o perioada ca sa slabesti.Si sa stii si tu ca poti slabi doar mancand, fara sa faci exerctii, calculeaza ti caloriile, vezi pentru varsta ta cate calorii iti trebuie (pentru un adult obisnuit 2000 de calori), deci daca mananci 1700-1800, si nu mananci prea tarziu, in timp o sa slabesti.Sigur, daca faci si sport, o sa arzi calori, dar prin efortul fizic arzi foarte greu.

| AlexCristi97 a răspuns:

Daca mananci corespunzator si treci in mic deficit caloric, intr-o luna cel mult le dai jos. Poti sa le dai jos si intr-o saptamana dar este nesanatos pentru corp (banuind ca ai o greutate normala).

| GeoforceExperience a răspuns:

NU vei slabi niciodata prin mancat sanatos + sport. Trebuie sa fi in deficit caloric. Calculeaza-ti caloriile cat trebuie sa mananci intr-o zi apoi scade -500.

| Bellutza02 a răspuns:

Uite,ideea e sa faci un deficit caloric, adică să arzi mai multe calorii decât consumi, cu cat arzi mai multe decât consumi, cu atât slăbești mai mult, mai repede.Chiar dacă mănânci sănătos, trebuie să mănânci și echilibrat adică nici prea putin, nici prea mult fiindcă vor avea același efect ăla fiind îngrășarea.Eu am slăbit o data 3 kg in 2 zile, nici nu știu cum am reusit, deci depinde de organismul tau.
Daca ai nevoie de ceva sfaturi, te pot ajuta.
Succes!