| Vladut400 a întrebat:

Am 15 ani fac sala de 4 ani si am 2 intrebari.

Deci am putina burtica, si vreau sa fac patratele. De o luna de zile iau 3 suplimente

http://www.megaproteine.ro/......ce-Series/

http://www.megaproteine.ro/......y-Protein/

http://www.megaproteine.ro/......ne-Xtreme/

Alimentatia eu zic ca este bune, recunosc ca am mai bagat ceva dulce aproape zilnic...cred ca asta a fost greseala, a da si am facut si o zi de cheat meals Duminica. Dar problema e ca intr-o luna de zile, nu am slabit deloc, ba chiar cred ca am pus 1-2 kg.
Urmatoare luna ma gandeam sa iau tot aceleasi suplimente, numai ca in loc de concentratul proteic de la Muscle Line il voi lua pe cel de la ON 100% whey gold standard. Voi ce credeti? care e problema? Sunt nehotarat daca sa urmez un program de crestere in masa musculara, sau sa continui acest program pentru obtinerea patratelelor. Am inteles ca atunci cand faci patratele pierzi din masa musculara si atunci cand faci masa musculara pierzi din patratele. Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Imi puteti recomanda si alte suplimente si sa imi spuneti ce gresesc. Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Serios,faci sala de 4 ani si ai 15 ani, copile, cred ca nu ai habar ce este aia sala daca spui asemenea aberatii.

| Vladut400 explică (pentru SiLaS):

Deci in primul rand nu esti in masura sa ma faci tu pe mine copil, te rog frumos numai incerca sa il copiezi pe Cosmin86 ca nu iti iese happy. In al doilea rand, daca ai intrat pe intrebarea mea puteai sa imi dai un sfat, nu sa imi zici ca nu am habar ce este sala. Chiar stiu ce este SPORTUL, fac sport de la 9 ani, deci si sala. happy

Cosmin86 AI FANI MULTI FRATE.

| SiLaS a răspuns (pentru Vladut400):

Hahaha,copil amuzant, sunt in masura din toate punctele de vedere sa comentez in fata unui om care are cu mult mai putine cunostinte decat mine in domeniul sportului, daca faci sport de la 9 ani inseamna ca ai 6 ani de sport, eu am facut 7 ani judo pe langa cei 6 de culturism, mai ai mult pana sa ajungi la jumatate din cunostiintele mele.

| lBroken69 a răspuns:

Poţi să le faci pe amândouă.
Ar trebui să lucrezi o dată pe săptămână bine abdomenul, şi in rest acelaşi program.