| Adrian1331 a întrebat:

Salut.Am 70 Kg la 1.73m si 13 ani. Vreau sa slabesc cel putin 5 kg pana la vara si sa pun ceva masa musculara pe mine.Problema e ca fac febra musculara foarte repede, daca fac de ex. 3-4 seturi de genoflexuini a cate 15-20 fenoflexiuni a doua zi am febra musculara straight face laughing
Vreau niste exercitii care sa le fac dimineata si seara in 15-20 de minute ca sa slabesc...si stiu ca e cam "rusinos", dar nu pot face nici macar o flotare sau tractiune.Macarea nu e prea variata...am 5-6 feluri de mancare pe care le mananc..si vreau sa mentionez ca mananc multe frunce,zic eu.
Cam asta-s cerintele mele in final :un set de exercitii ca sa slabesc si un set de exercitii ca sa pun ceva musculatura iar prin setul ala de slabit sa fie exercitii care sa ma ajute si sa fac flotari, tractiuni.Multumesc big grin laughing)

4 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Buna, mănâncă sănătos ( fructe și legume), multa apă, orele de somn sunt foarte importante, fara sucuri din comerț, decât cele naturale.
Febra musculara va trece cu timpul și nu vei mai avea o problema din acest punct de vedere. Poți să iei o aplicație de pe Magazin Play legata de tipurile de exerciții. Funda?

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

20 de sarituri in genunchi, te ajuta foarte mult cu musculatura gambelor, de preferat ar fi pe asfalt, in pantaloni scurti cu genunchii la vedere. 20 de flotari cu capul, te ajuta sa te trezesti la realitate. Si ultimul exercitiu dar nu cel din urma, tinutul respiratiei timp de 10 minute, ajuta la buna circulatie a sangelui in corp.

| Panda1994 a răspuns:

Pai, daca chiar nu vrei sa faci febra musculara ai putea sa alergi in fiecare zi cate 15-20 minute in jurul casei / blocului. Mult succes!

| Gpgr01 a răspuns:

Bună! Exercițiile nu sunt suficiente pentru ca masa ta corporală sa fie redusă, iar ca sa ții regim, nu este indicat la vârsta aceasta la care tu ești in creștere încă. Însă poți mânca sănătos, iar referitor la exerciții, febra musculară va dispărea cu timpul după ce exersezi! Succes!