anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am fost ieri la sala si mi am lucrat picioarele si umerii ( genoflexiunni cu gantere, ridicari cu bara de la ceafa etc ). cred ca m am accidentat aci ma doare incheietura de la mana dreapta, doar de la dreapta. ma doare foarte tare ( ok, nici chiar asa, dar nu pot sa fac nimic cu ea ) doar cand o misc. ce am si ce sa fac pentru a mi trece? caci azi chiar vreau sa merg la sala!
Mc.

14 răspunsuri:
| rolfenstein a răspuns:

Sincere regrete, mainii tale drepte.nu o mai forta cateva zile, o sa vezi ca o sa.ti treaca. tongue

| RobertMoon a răspuns:

Forteaza putin si incearca sa atingi cu degetul mijlociu antebratul si cumpara-ti si un flexor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca stau asa cu ea. fara sa i fac nimic si sa astept sa mi treaca. are ceva?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai mah de ce s-o pui in ghips rolling on the floor

Deci e normal sa se mai intample din cand in cand, tu esti incepator si ai incheieturile firave, de-aia la incepatori se recomanda mai mult aparatele decat greutati libere - gantere si haltere -, pentru ca la aparate ai incheieturile mai protejate ( chiar daca sunt mai putin eficiente pentru muschi ).

Bine, mai e si varianta la un exercitiu sa nu fi avut pozitia corecta a mainii si pe moment datorita tensiunii nu ai simtit, dar ai simtit mai tarziu, e foarte important sa faci exercitiile corect!

Vezi ce exercitii [poti sa faci cu ea, cred ca poti sa faci ramat, tractiuni si indreptari, ai putea sa faci spate azi. Sau daca nici astea nu poti, ia pauza, o sa treaca singura.

Daca nu trece singura in 2-3 zile atunci e posibil sa fie o intindere dar nu cred, si mie mi s-a intamplat de cateva ori.

| VladPetcu a răspuns:

Este simplu tu atunci cand ai tras de bare si altele ai facut o intindere de ligamente.
Imi pare rau sa te anunt, dar va trebuii sa mergi la doctor sa iti pui mana in ghips, o perioada nu vei mai merge la sala.
Sincerele mele regretecryingcryingcryingcryingcrying

| RobertMoon a răspuns (pentru VladPetcu):

laughing)

| anonim_4396 explică (pentru VladPetcu):

Nuuuu

| SirAndi a răspuns:

Mergi la doctor mai mult ca sigur ti-ai luxat mana nu o mai forta pentru ca in primul rand o sa te doara si mai rau.

| deathy a răspuns:

Si mie mi se intampla acest lucru din cand in cand.Ai lucrat cu greutati prea mari.Incheieturile,ligamentele se dezvolta cel mai greu.Incearca sa maresti greutatea abia atunci cand faci 12 repetari.Incheietura nu o sa aiba nimic, o sa-ti treaca. Spor la sala.

| GeorgeOOO a răspuns:

Salut, incheietura ta este in regula, este si normal sa te doara la presiunea unei greutati, inainte sa tragi de fiare strangete tare cu mana stanga de incheietura dreapta si strange pumnul derept si fa diferite miscari, stanga-dreapta, fata-spate, cerc si tot asta, cumparati un Flexor si strangel tare tare de incheietura, si o sa scapi de durerehappy si app uite o lista training pentru ca din cate spui acolo nu tragi grupele de muschi cum trebuie, Piept -Triceps, Spate-Biceps, aste le faci in timpul saptamani luni si marti, MIERCURI pauza, pentru ca muschii tai au nevoi de o pauza de 24 ore pentru a lucra si a creste, joi, Trapez-umeri, vineri Picoare(mentionez ca picioarele se lucreaza singure, pentru ca e envoie de un antrenament de durata, si intens cu greutate mare, si dupa nu strica daca bagi abdomene 4 serii cate 15 e suficient, nu trebuie sa faci multe pentru a te defini trebuie sa faci putin dar corect, si dupa la sfarsit dupa fiecare zi de tragere, alergare 1-2km ar fi perfect, si sa mananci regul; at, piept de pui(fara paine) peste fript, si tot asa ai voi sa pui un sos de rosii, dar nu neaparat asa. mananci ori ce eviti painea mananci de 3 ori pe zi la 7:00, 14:00, si 21:00 cele mai bune mese si de la ora 22:00 pana la ora 6:00 dimineata este cel mai bun somn! nu este indicat sa pierzi nopti pentru tine daca ai inceput sa petreci viata prin fitness si bodybuilding. miercure este zi de relaxare, nici pic de efort. Asculta la mine si o sa ajungi bine, si ar fi indicat sa nu bagi steroizi. doar niste Pro Mass nu te umfa sa zice. te defineste, este foarte bun pune masa de muschi pe tine, definire, si etc. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru GeorgeOOO):

Pro mass e gainer, are destul de putine proteine si in niciun caz nu te defineste.

Si ai nevoie de mai mult de 3 mese pe zi cand vrei masa musculara.

Luni faci biceps si marti spate? Sincer, apuca-te de sah

| GeorgeOOO a răspuns (pentru Cosmin86):

Serios? esti asa bun? hai sa ne intalnim odata in sala in affi palace cotroceni, si sa vedem care-i, bun si care nu, k nu vreau sa ma iau in gura cu toti copii, intereseaza-te ce inseamna un gainer, si apoi comenteaza aiurea, deci prietene daca e cv un mesaj prv si vbwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru GeorgeOOO):

Copil? am 25 de ani happy

Si pro mass e un gainer, stiu foarte bine ce zic, e la categoria "masa musculara", adica gainer, mai multi carbohidrati decat proteine.

Uita-te singur la ce contine, cate proteine si cati carbohidrati are pe portie.

| GeorgeOOO a răspuns (pentru Cosmin86):

BIne ma bine, fiecare face cum stie si cum crede acum, cel mai bine e natural si atat. dar asta e.