| Danny21_6701 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de Parkour si vreau sa stiu daca exista vreo sala(eventual de gimnastica dar sa aiba saltele si tot ce trebuie) sau vreun grup de baieti care sunt dispusi sa invete pe altii prin zona Bucuresti/Buftea?

4 răspunsuri:
| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Si eu practic parkour de la 10 ani jumatate (am 11 ani si 5 luni / sunt fata tongue) si am un profesor particular, si are o sala de sport special amenajata acasa la el(pare ciudat). Tin sincer sa spun nu prea folosim sala decat cand este frig.Cand e cald mergem unde'va afara. (are curtea langa un camp si a amenajat acolo garduri speciale). Am un profesor doar de 5 luni ( a fost cadoul meu de la parinti ca sa zic asa pentru. ca au vazut ca'mi place sportul). Inainte cum am practicat? Pai am invatat singura (filmulete youtube/net, prieteni mai mari care stiau, mult antrenament). Zona Bucuresti/Buftea? Pai...Profesorul meu are acolo un prieten (tot profesor) si are o sala de gimnastica> Dar nu stiu locatia straight face Vroiam sa sugerez sa invetii cateva,, miscari de baza'' de pe youtube! Mda...Succes

| Valentin333 a răspuns:

Sal cel mai bine e sa faci parckour afara nu in sala. ok daca te mai duci din cand in cand la sala sa incerci niste miscari e bine dar parckour se face afara funda?

| Radeon a răspuns:

Buna.Ai putea incerca in Satu Mare.

| Danny21_6701 explică:

Ideea era sa fie cineva de prin oras am mai zis Buftea/Bucuresti...