| celmaitarenume a întrebat:

Cat costa sa imi iau un instructor personal la sala timp de o luna? Adica pe durata antrenamentului sa se ocupe doar de mine, sa ma ajute la exercitii, sa imi faca un regim alimentar etc.? Multumesc

2 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Depinde de oras si cat de pregatit e instructorul ca tu vrei ca pe langa partea din sala vrei si unul pregatit pe nutritie -> tehnician nutritionist.
Nu orice instructor sportiv care te ajuta in sala e pregatit si pe partea de nutritie ca sa faca planuri alimentare [ ma refer unul care a studiat si are niste diplome nu orice baietas care a citit si el pe net laughing si isi permite sa dea sfaturi ].
Cam 100 eur/luna cu antrenamente la sala de 3 ori pe saptamana, in care se ocupa numai de tine pentru ati atinge obiectivul dorit.
Pentru regim alimentar in functie de preferintele tale [ ca nu o sa-ti spuna sa mananci broccoli daca tu vomiti numai cand il vezi ] cam 200-300 lei. Cine iti ia mai putin e clar ca nu are nici o pregatirewinking

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut!
Depinde destul de mult de la instructor la instructor și de la oraș la oraș.
Personal, cunosc un instructor care lucrează individual, cu 50 lei/ antrenament cu durată de o oră și jumătate. La o frecvență de 3 astfel de antrenamente pe săptămână (deci, 150 lei săptămână, adică aproximativ 600 lei pe lună), dă rezultate foarte bune.