| GabrielZaharia a întrebat:

Salut.
Cate kg se pot slabi in 30 de zile daca: -nu mananc dupa 6;
-fac abdomene in fiecare seara
-fac cam 100-150 flotari in serii
-nu mananc prajit si consum foarte putina paine.
Multumesc anticipat!

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vrei sa slabesti?
Chiar inainte de fiecare mancare bea cate 2 pahare mari de apa, asezat deja la masa, dupa care potimanca "cat incape". happy

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

Mai bun!
Nu trebuie sa platesti pentru cusut si totusi te saturi repede! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

In asemenea cazuri deja e ceva problema si la "mansarda"... big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

Nu.
E candidta pentru harakiri.
laughing

| Cortex a răspuns:

Daca vrei sa slabesti cat mai mult, renunta la cele 150 de flotari, si fa 30 dar corecte!

| BuLaNNNeL a răspuns:

rolling on the floor crezi ca daca nu mananci dupa 6, slabesti? Serios, ma? In 2018 mai credem in asa ceva? E greu sa citim putin? Exercitiile NU se fac zilnic, bagi zilnic tensiune in aceleasi grupe de muschi, NU le dai timp sa se odihneasca, deci iti faci rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calculeazati caloriile si BMI tau, si de acolo iti dai seama le poti calcula cu my fitness pal
Depinde mai bine o iei incet deficit de 400-600kcal poti slabi in jur de 0, 5kg pe saptamana. Este cel mai bine slabirea usoara Adica 3-5kg pe luna

| GabrielZaharia explică (pentru anonim_4396):

Cum as putea realiza acest deficit de calorii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cauta booty/glute home workout pe internet

| UserulAnonim a răspuns:

Eu zic sa iti instalezi 30 Days Fitness Challenge (pentru Android stiu sigur ca exista aceasta aplicatie). Iti va adauga cateva exercitii in plus pe langa abdomene, si va preciza cate calorii arzi cu fiecare pas. In plus, poti sa adaugi greutatea zilnica si iti va estima progresul. Funda?

| BVRNOUT a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, adica sa dai din tesutul adipos iti trebuie o dieta.Carbohidratii pe low, grasimile la fel, iar proteina moderat. Poti manca carbohidrati, grasimi, si proteine.Cu moderatie poti orice, in aceasta dieta sa-i zic asa poti consuma si dulciuri.Depinde cate kg ai, iti recomand 3 mese pe si, iar caloriile le micsorezi tu in functie de kg tale.Mai jos vad multe aberatii, nu conteaza ca faci acasa, sau ca nu dupa aplicatii.Atata timp cat faci sport, si ai o dieta moderata se poate.Sunt mii de studii pe net,mai jos vad:Bea apa daca vrei sa slabesti,descarca-ti aplicatie dupa telefon ca slabesti laughingPentru a-ti calcula caloriile in functie de kg, trebuie sa-ti cantaresti fiecare produs mancat, si sa citesti pe suta de grame carbohidratii, proteinele fibrele. Sper ca m-ai inteles, sanatate.

| andreidenis1890 a răspuns:

Ce treaba are ca nu mananci dupa 6? In fine, poti sa alergi intre 30 si 45 de minute si daca ai un brau te ajuta sa arzi grasimea mai repede,mananca des, dar putin intre mese poti consuma fructe,bea foarte multa apa,fa squat,plank, lunge, wall sit, etc.
Sper ca te-am ajutat, spor la treaba

| Marusake1987 a răspuns:

Salut! Conteaza cate calorii consumi pe zi, din ce alimente provin caloriile si greutatea ta acum.Recomandat este sa nu slabesti mai mult de 2-3 kg pe luna pentru a da timp corpului sa se refaca si sa elimine toxinele. Iti recomand sa consumi multe calorii din fructe, legume si sa reduci grasimile si proteinele. Este mult de scris despre asta.