anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca un alt antrenor ar fi calificat nationala la CM de fotbal?

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Eu cred ca de cand este Piturca, nu mai avem nationala de fotbal.Ala este o tentativa de antrenor.Un tampit care de fiecare data schimba jucatorii, si astfel nu ajung niciodata sa se cunoasca intre ei. Sper ca din 2014 sa avem alt antrenor.

12 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Nu,nu Piţurcă e de vină, ci faptul că nu are bază de selecţie, ar trebui început un proiect de reconstruţie al centrelor de copii şi juniori, pentru a mai putea spera la ceva performanţe în viitor.
La mulţi ani şi un An Nou plin de împliniri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Piţurcă e unul dintre cei mai buni antrenori români, eventual dacă am fi avut unul străin cu multă experienţă prin campionatele puternice din Europa.

| Windwalk3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe dracu

| anonim_4396 explică (pentru Windwalk3r):

Elocvent contraargument.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti se pare ca Piturca e un antrenor bun? Mie mi se pare ca e un antrenor care conduce echipa dupa ureche. Daca s-a certat cu Mutu, nu l-a mai convocat la nationala; daca s-a accidentat Radu Stefan de doua ori si nu a putut veni, a treia oara nu l-a mai convocat; a chemat mai toti stelistii la nationala si cate 1-2 jucatori de la celelalte echipe bune din Liga 1 (asta se explica, e un stelist convins) oh go on
Mi se pare ca antreneaza dupa orgoliu si este principalul vinovat pentru ratarea calificarii.

| anonim_4396 explică (pentru Ibrahimovic):

Mie mi se pare că tu şi mulţi alţi români gândiţi doar pentru moment, nu vă gândiţi şi la trecut sau viitor, ceea ce e foarte trist. În comparaţie cu alţi antrenori români, Piţurcă mi se pare a fi unul dintre cei mai buni la momentul actual, şi nu, nu este el principalul vinovat pentru ratarea calificării. El a convocat tot ce a avut mai bun la dispoziţie, iar Mutu, indiferent cât de lins în dos va fi de presă pentru a avea subiect de discuţie prin ziarele şi pe site-urile de temă sportivă, nu mai are ce să caute la echipa naţională. Radu Ştefan a refuzat pe puţin 10 convocări invocând ca motiv vreo accidentare, iar peste 2-3 zile juca integralist pentru Lazio. A trecut peste faza asta şi l-a convocat în continuare, chiar dacă n-a venit nici atunci invocând din nou accidentări. Faza cu "doar stelişti" e prea josnică pentru a o mai comenta şi aici, pute tare a prosport.

Recent l-am avut ca selecţioner pe Răzvan Lucescu, care n-a părut a se descurca mai bine decât Piţurcă, având cam tot aceeaşi arie de selecţie şi atunci. Am mai zis de câteva ori că ar putea veni şi Mourinho să antreneze naţionala noastră, că oricum mare lucru n-ar prea putea face cu jucătorii pe care-i are la dispoziţie.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca orice stelist o tii tot pe a ta laughing)
Ma rog, in legatura cu ce ai zis tu despre Mutu si despre Radu Stefan nu prea sunt de acord, dar iti respect opinia.
Ca sa continui ce am inceput in primul raspuns despre Piturca, trebuie sa spun ca este un antrenor parşiv, asa cum a facut la Craiova (cand si-a pus clauza de 7 milioane), asa si la nationala si-a pus de 1-2 milioane, ceea ce denota ca e un antrenor pe care-l intereseaza strict partea financiara. Odata ce si-a vazut postul asigurat, il doare undeva de rezultate.

Si ca sa iti raspund la faza cu "nu este principalul vinovat", zic ca a facut o tactica de rahat cu Grecia. Inainte de baraj a zis "1-0 la Atena si 0-0 acasa", iar dupa 3-1 in prima mansa "aa, calificarea e ca si ratata". La faza asta a demonstrat ca este total dezinteresat de echipa si de a pregati meciul retur (ceea ce s-a vazut si la Bucuresti, de altfel)...

| anonim_4396 explică (pentru Ibrahimovic):

Aşa frate, bagă o generalizare din aia minunată "voi toţi care ţineţi cu o echipă", "voi ăia nu ştiu cum", aşa tipic postmodernisto-românească. laughing Am observat încă de la început că nu eşti de acord cu părerea mea, însă eu mi-am argumentat primul răspuns ca să nu las impresia că am spus asta despre Piţurcă doar aşa, ca să mă aflu în treabă.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asa sunt stelistii. De exemplu cand le spui ca sunt favorizati de arbitri spun: "eh, asta este, toti gresim, suntem oameni." Si vad ca eviti sa mai vorbesti despre calitatile de antrenor ale lui "Piţi"...

| anonim_4396 explică (pentru Ibrahimovic):

Chiar nu cred că noi doi suntem îndreptăţiţi să vorbim despre calităţile de antrenor ale cuiva, indiferent că-i Piţurcă sau altul.

Îmi place că-mi dai reply foarte des la răspunsuri doar ca să mă contrazici. Apreciez faptul că ai o opinie, dar poţi să ţi-o exprimi şi dând un răspuns la întrebare fără să-mi "atragi atenţia" mie, deoarece chiar nu dau mare preţ pe opiniile altora, mai ales pe ale celor ce recurg la generalizări precum cea făcută de tine.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru anonim_4396):

Si mie imi place ca eviti intotdeauna subiectul oh go on
Ok, am inteles faza cu reply-ul! happy

| Windwalk3r a răspuns:

Nuuu,n-au antrenament jucatorii, degeaba dati vina pe antrenori