| Bilii a întrebat:

Salut.Daca fac exercitii de biceps si piept iar urmatoarea zi ma simt destul de bine adica nu am febra sau durere de mâini mare, pot sa antrenez iar bicepsul? Sau trebuie sa iau pauza chiar daca nu ma doare sau n am febra la mâini ziua urmatoare.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nici nu e recomandat sa antrenezi muschi precum bicepsul in fiecare zi, atata timp cat acest muschi intra indirect in "uz" si in cazul antrenarii altor grupe musculare.

| RoCkKiD a răspuns:

Eu zic ca nu are rost sa ai exercitii de biceps, daca nu cumva vreo sa concurezi la mister olimpia. Bicepsii sunt lucrati indirect cam la toate exercitiile de spate.

| NoOne18 a răspuns:

Poti face si chiar daca vei avea febra, ca sa scabi de febra este recomandat sa faci exercitii in continuare, iar daca durerile persista o aspirina ajuta. O ora de sport pe zi e ce trebuie pentru organism, ideal ar fi 4-5 zile de sport pe saftamana, restul pauza,.

| Esti a răspuns:

Poți antrena aceiași grupa de mușchi doua zile la rând. însă recomandarea mea ar fi sa ți structurezi grupele de mușchi pe zile. Măcar o zi de picioare și o zi de parte superioară a corpului, iar apoi poți avea o zi de cardio, o zi de pauza apoi începi iar. Și pauzele sunt bine venite 1-2 zile de pauza sunt foarte bune.
Dacă faci antrenamente intense e recomandat si masajul măcar de 2-3 ori pe luna, ajuta la detensionarea mușchiului

| Samyyyyy a răspuns:

Nu, trebuie sa faci pauza vreo 2-3 zile chiar daca nu ai febra pentru ca mușchiul sa se poată recupera.