| irinuta1113 a întrebat:

Salut daca fac sport de 5 ori pe saptamana cardio dar si exercitii pentru muschi, intre 50 si 30 de minute se vor vedea la fel de bine rezultatele? si daca da in cat timp?

5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Da, dar dacă nu dormi, nu știu ce rezultate s ar putea vedea.

| irinuta1113 explică (pentru Donsavas):

Daca fac de trei ori pe saptamana cardio 30 de minute si de doua ori 50 de minute pentru muschi, este bine? voi avea rezultate super?

| Donsavas a răspuns (pentru irinuta1113):

Dacă le efectuezi corect, în timp, te vei convinge singura. Eu zic ca da. Ti am spus, dacă dormi și te alimentezi corect dar te și ți de treaba, e perfect.

| AlexandrulS a răspuns:

Depinde de organismul tau, Pentru slabit cardio este cel mai eficient. Daca nu esti obisnuit/a cu sportul nu o sa poti face din prima un program ca asta... eu te sfatuiesc ca sa nu te lasi dupa 2-3 saptamani sa incepi gradual, adica de la stiu si eu... 30-40 de minute si de 2-3 ori pe saptamana si apoi dupa ce te simti confortabil cu programul sa incepi sa adaugi cate 10/20 de minute la fiecare antrenament. Daca incepi cu asa program din prima iti garantez eu ca o sa cedezi in 3 saptamani maxim. Programul asta pe care ti.l propui tu este un program de om care are niste experienta cu sala si are un stil de viata bazat pe un astfel de program. Iar ca si timp din nou depinde si de alimentatie. Un kg are in jur de 7000 de kalorii. intr-o ora de cardio arzi cam 200-300 de kalorii dupa mai scazi cam 2000 de kalorii pe care le arde corpul tau intr-o zi prin functionarea lui, si adaugi cate kalorii mananci intr-o zi si acolo vezi cam cat poti slabi intr-o saptamana. Recomandat este sa dai jos cam 4-5 kg maxim pe luna dar sigur daca vrei pe propria raspundere cu un antrenament dur, alimentatie sanatoasa, si somn ajungi la mult mai mult, nu vreau sa dau cifre pentru ca imi sar oamenii in cap, dar repet depinde de ce iti pui in cap si ce vointa ai.

| annempx a răspuns:

Se vor vedea zilnic.