| cenumesapunaici a întrebat:

Fac sală de 6 luni. Mânca destul de sănătos. Dimineață mănânc omletă din două ouă cu puțină brânză feta fără ulei. Si cu două feii de pâine neagră. Dar de câteva zile mananc și câțiva sâmburi de nuci. Sunt bune nucile? îngrășa? am auzit ca au grăsimi bune dar știu ca au și calorii. Chestia e ca vreau să scap de grăsimea abdominală și nu vreau să mă îngraș.

3 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Omleta in fiecare dimineata nu e foarte bine. Incearca sa diversifici. Poti incerca untul de arahide, shakeul de fructe cu ovaz, linte, chiar si zacusca daca ai laughing. Nucile sunt foarte bune. Daca vrei sa scapi de grasimea abdominala, nu mai manca seara! In schimb, fa-ti un shake, fa-ti o salata(nu prea mai e timpul salatelor) sau mananca nuci/migdale/alune. Nucile ar fi varianta cea mai ieftina si accesibila laughing Si inca ceva, grasimea abdominala se da jos cu cardio, dupa care incepi cu fitness.

| CulturismsiFitness a răspuns:

Intra pe youtube si cauta canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesonist explica in voice loguri tot ce trebuie sa stii.

Schimba antrenamentul si fa-ti o dieta bazata pe foarte multe proteina si fibre si carbohidrati mai putini

| xvxxnnns a răspuns:

Stai calm, ca daca manaci in cantitati mici nu se pune nimic, din potriva chiar sunt bune si sanatoase pentru ca au in ele nutrienti si tot felul de proteine