| webtcf a întrebat:

Salut, împlinesc acuş 16 ani şi tot mă bate gândul în ultima vreme să merg la sala de forţă.
Am tot căutat pe google răspunsul la întrebarea mea, însă nu am găsit ce doream. Am văzut că au mai fost şi pe TPU astfel de întrebări.
Voi ce părere aveţi? Este prea devreme pentru a începe să merg la sală?
Am tot auzit vorbe cum că sala te opreşte din creştere, însă eu nu cred asta, este un sport şi după părerea mea sportul nu poate crea probleme de sănătate.

Răspuns Câştigător
| andrei444 a răspuns:

Salut Poti merge dar sa nu faci exces de sala la inceput ...Corpul nu e facut sa aiba muschi mari incet, incet ai sa pui si masa musculara. e ok parerea mea. bafta

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

E ok si la 16 ani dar nici nu iti opreste cresterea,nici nu te ajuta,culturismul iti mareste masa musculara. daca vrei sa te dezvolti ai putea face basket, fitness chiar pentru ca se aseamana cu exercitiile de culturism si e mai eficient, chiar si inotul ajuta la dezvoltare

| y2k_1473 a răspuns:

Ti-as sugera sa mergi la inot daca ai posibilitatea si sa te apuci cam pe la 18 ani de culturism. Sa te duci la o sala unde sa fie si un instructor si sa-l intrebi ce ex sa nu faci pentru stoparea cresterii sa nu te apuci din greseala sa le faci pe alea. Si nu uita de odihna si alimentatie ca is foarte importante.

| webtcf explică:

Eu vreau să pun masă musculară, nu degeaba am ales sala de forţă.