| Bogdan27473 a întrebat:

Salut, joc pentru prima oară păcănele pe telefon, am făcut 500 de lei balanța reală și mai am dintr-un bonus 0, 6 Ron pe care nu pot să-i cheltui să pot retrage balanța reală, dacă bonusul expiră îmi anulează și balanța reală sau îmi ia doar acei 6 bani?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Balanta reala nu se poate anula, aia se poate scoate in contul bancar NUMAI daca trimiti acte ca esti major si contul este legal.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu as reconsidera decizia de a juca astfel incat sa fie prima si ultima oara, asta daca nu doresti sa ajungi la paguba ca multi altii.

| SuNaM a răspuns:

Din pacate, trebuie sa rulezi bonusul de cateva ori pana iti dau banii sad. Stiu e nasol. Gen sa zicem ca ai depus 50 de lei si iti dau si ei bonus 50 de lei, toate cazinourile folosesc o tactica nasoala si gen te pun sa rulezi bonusul intre 1 data si 1000 de ori. Majoritatea merg cu 20 -30 ori. Practic tu ai facut 500 dar pana nu joci 50x20 de ori adica 1000 ron nu poti retrage. Si intre timp poti si castiga si pierde sad

| Justasimplequestion a răspuns:

Mai explica odata si poate te ajut "mai am dintr-un bonus 0, 6 Ron pe care nu pot să-i cheltui să pot retrage balanța reală" cum adica nu poti sa i cheltui?