| C2bcs3 a întrebat:

Salut la toti, am si eu o intrebare. Cum puteti sa ma ajutati cu un sfat bun. Am 24 de ani si am 70 kg as dori sa crec in masa musculara si ma gandesc sa incerc sa consum proteine, voi ce sfat imi dati, majoritatea care aud spune ca nu-i bine ca afecteaza ficatul.
Eu ma ocup cu sportul dar nu se ved rezultate ca sunt prea slab.

Răspuns Câştigător
| IliebGgdw a răspuns:

Proteinele nu afecteaza ficatul. Tot ce ai auzit de la acele persoane sunt niste prostii, cauzate de lipsa informarii sau, eventual, prostie. Pentru a avea probleme cu ficatul inseamna sa consumi undeva la 5-6g proteine per kilogram. In cazul tau 350g proteine pe zi. Crede ma, e imposibil sa consumi atat. Incearca sa mananci la fiecare masa proteinele necesare, in jur de 200g. Iti poti lua si un gainer de tipul gfx de la pro nutrition.
de asemenea, la fel de importanti sunt si carbohidratii, preferabil dimineata cei simpli (fructe), iar post workout cei complecsi, cartofi, orez etc.

Oricum, nu i mai asculta si da le peste bot cand spun mizerii de genul.

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Proteinele nu afecteaza ficatul.Chiar daca iei prea multe sunt eliminate so no stress.''Ma ocup cu sportul'' cu ce sport te ocupi? Biliard? Cricket? Sportul mintii sah-ul? Ca sa cresti in masa musculara ai nevoie de un antrenament specific, folosindu-te de greutati. Daca spui ca ''te ocupi cu sportul'' ar trebui sa cunosti lucrurile astea.Si rezultatele NU SE VAD in momentul in care alimentatia si antrenamentul sunt inadecvate.